1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Eğitimde yeniliğin öncüsü Denklem Eğitim Kurumlarından bir ilk daha
Eğitimde yeniliğin öncüsü Denklem Eğitim Kurumlarından bir ilk daha

Eğitimde yeniliğin öncüsü Denklem Eğitim Kurumlarından bir ilk daha

“ALTI KİŞİLİK VIP SINIF SİSTEMİ”Denklem Eğitim Kurumu, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için VİP eğitime geçti.

A+A-

Gölbaşı’nda YKS, TYT, AYT ve LGS sınavlarında aldığı başarılarla adını duyuran Denklem Eğitim Kurumu, Gölbaşı’nda ki eğitim sitemini daha ileriye taşımak için VIP masama başı eğitimin öncü kuruluşu olan Pi Eğitim Kurumları ile işbirliğine gitti. 
Bu işbirliği ile Gölbaşı’nda eğitimde yeniliğin öncü kuruluşu olan Denklem Eğitim Kurumu, en fazla altı kişilik gruplardan oluşan VIP sınıf sistemine geçti. 
Pi Eğitim Kurumları sahibi Hakan Bademci ile Denklem Eğitim Kurumları sahibi Alp Burak Karakaya bir araya gelerek iş birliğinin detaylarını konuştu. 
Konuşmanın ardından Denklem Eğitim Kurumları sahibi Alp Burak Karakaya, VIP eğitim hakkında bilgi verdi.
Gölbaşı’nda eğitim sisteminde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Karakaya; 
“Eğitimlerimizi masa başında yapacağız. En fazla 6 kişilik gruplardan oluşan VIP Sınıf Sistemini kuracağız. 11,12 ve Mezun Gruplar için tasarlanmış Fasulye Masalarda derslerimizi işleyeceğiz. Tahtada ders işlenmesine son veriyoruz. Bire bir özel ders mantığıyla derslerimizi yürüteceğiz. Her hafta tarama ve kurumsal denemeler yapacağız. Öğrencilerimizin ders durumlarını takip etmek için bire bir koçluk sistemiyle dönem boyunca rehberlik öğretmenlerimiz öğrencilerimizin yanda bulunacak. Gölbaşı’nda bu sistemi hayata geçiren ilk kurum olacağız. Çalışmalarımız çocuklarımıza ve velilerimize daha iyi hizmet verebilmek içindir. Hedefimiz Gölbaşı’nda ki eğitim sitemini daha ileriye taşımaktır” dedi.

Bu haber toplam 3556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.