1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti
Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti

Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti

Eskişehirspor Kulübü futbolcularından Ediz Bahtiyaroğlu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

A+A-

Eskişehirspor'da 2 numaralı formayı giyen Ediz Bahtiyaroğlu, evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Eskişehirspor Kulübü'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada genç oyuncunun geçirdiği rahatsızlıktan ötürü hayatını kaybettiği belirtildi.

EDİZ'İN FUTBOL HAYATI

Ediz, futbola Bursaspor'un altyapısında başladı. 17 yaşına kadar Bursaspor'un PAF takımında forma giydi. O sene takımı küme düşünce Bank Asya 1. Lig'de oynamak yerine Ankaraspor'a transfer olmayı seçti. Ankaraspor'un da PAF takımında denenirken takımın başında olan Samet Aybaba Ediz'in bonservisini Bursaspor'dan satın aldı. Ankaraspor A Takımı ile ilk maçını Intertoto Kupası'nda oynadı. O maçtan sonra hazır olmadığı gerekçesiyle Keçiörengücü'ne 1 yıllığına kiralandı. Orada yaşadığı şampiyonluğun ardından Ankaraspor'un hazırlık kampına katıldı ve Aykut Kocaman tarafından kadroya dahil edildi. Turkcell Süper Lig'deki ilk maçına 4 Ağustos 2006'da Galatasaray karşısında 79. dakikada oyuna girmesiyle çıktı. Daha sonra 10 maç forma giymeyen Ediz, 30 Eylül 2006'da ilk 11'de çıktığı Sivasspor maçıyla tekrar sahalara dönerek takımın kadrosunun değişmezleri arasına girdi.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı'yla 15 Kasım 2006'da ilk kez Danimarka karşısında forma giymiştir. Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı'yla toplamda 11 kez millî olup 1 gol atmıştır.

TARAFTARLAR EVİNE AKIN ETTİ

Eskişehirspor Kulübü futbolcularından Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Eskişehir Kulubü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına baş sağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, konuyla ilgili detaylı bilgilerin gün içinde verileceği kaydedildi.

Öte yandan, Bahtiyaroğlu'nun ölüm haberini alan Eskişehir Kulubü Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcular ve çok sayıda taraftar, futbolcunun Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine akın etti.

Bosna-Hersek asıllı 26 yaşındaki Bahtiyaroğlu, Ankaraspor, Ankaragücü ve Bucaspor formaları giydi. Bahtiyaroğlu, geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor'a transfer olmuştu.

Bu haber toplam 3824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.