1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Evde bakım hizmeti Gölbaşıların hizmetine devam ediyor
Evde bakım hizmeti Gölbaşıların hizmetine devam ediyor

Evde bakım hizmeti Gölbaşıların hizmetine devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren 'Evde Hasta Bakım Hizmetleri Birimi' Gölbaşılıların yardımına koşmaya devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından verilen Evde Bakım Hizmetleri devam ediyor. Hastaneye gidemeyecek durumda olan ya da bakıma muhtaç vatandaşlar için sunulan hizmet hakkında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü gibi birinci basamak sağlık hizmetleri ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak veriliyor. Gerek görüldüğü taktirde doktor muayenesi sonucu hasta, sağlık ekipleri gözetiminde en yakın hastaneye nakilediliyor” açıklamasında bulundu. 

 

İnsana dokunan hizmetler

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra insana doğrudan dokunan hizmetlerin de önemli olduğunu söylerken, Evde Bakım Hizmeti için başvuruda bulunan tüm Gölbaşılılara eşit bir şekilde hizmet verildiğini söyledi. Belediyenin imkânlarının ve kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu söyleyen Başkan Şimşek “Evde Bakım hizmetlerimiz ücretsiz. Tüm halkımızın mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşam sürmesi için çalışıyoruz. Salgın ile mücadele ettiğimiz bu günlerde sizlerin sağlığı bizlere emanet dedi.

 

“Siz arayın biz yanınızdayız”

 Evde Bakım Hizmeti’nden yaş sınırı olmaksızın tüm vatandaşlar yararlanabileceğini ifade eden Başkan Ramazan Şimşek “Bu hizmetlerimizden yararlanmak isteyen yatağa bakımlı veya hastaneye gidemeyecek durumdaki vatandaşlarımız 0552 993 7878- 0312 485 5430-0312 485 5435  hatlı numaralardan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Bu haber toplam 2264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.