1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Saray Bagy ile anlaştı
G.Saray Bagy ile anlaştı

G.Saray Bagy ile anlaştı

Galatasaray'da 1 numara sorunu nihayet çözüldü.

A+A-

Aslan, Brezilyalı file bekçisi Bagy'nin işini dün bitirdi. Florya'ya müjdeyi henüz İstanbul'a dönmeyen kaleci antrenörü Taffarel verdi.

MUSLERA OLMAYINCA VICTOR

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ve Lazio'nun Uruguaylı kalecisi Muslera için ısrarlı davranan sarı-kırmızılılar, bu operasyonda ilerleme kaydedemeyince, alternatifler arasında hazır tutulan Gremio'nun kalecisi Victor Leandro Bagy için yoğun çalışma içine girmişti. Taffarel'in olumlu referansı sonrası 28 yaşındaki file bekçisini kadrosuna katmak isteyen Cim-Bom, eski kaleci aracılığıyla Gremio ile sürdürdüğü pazarlıklardan istediği sonucu aldı.

BAGY KİMDİR?
Mevkii: Kaleci
Doğum Tarihi: 21.01.1983
Doğum Yeri: Brezilya
Boy: 1.93
Kariyeri: 2003-07 Paulista,
2008 - Gremio
Milli Takım: 4 kez


Bagy için Gremio'ya 5 milyon euro bonservis parası verecek olan Cim-Bom, 4 yıllık anlaşma sağlanan tecrübeli eldivene ise yıllık 2 milyon euro ödeyecek. Taffarel, 1.93'lük Bagy'yle ilgili pürüzlerin ortadan kalktığını dün gece saatlerinde Teknik Direktör Fatih Terim'e iletti. Bu arada Sao Paulo'nun golcüsü Luis Fabiano için de aracı olan Taffarel'in, sambacının işini bitirmeye yakın olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.