1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'a bir NBA yıldızı
Galatasaray'a bir NBA yıldızı

Galatasaray'a bir NBA yıldızı

G.Saray Medical Park Detroit Pistons'ta forma giyen Tracy McGrady ile ilgileniyor.

A+A-

İspanyol spor gazetesi AS, Türkiye'ye gelen yabancı basketbolcuları ön plana çıkartarak, "Basketbolda para artık Türkiye'de" yorumunu yaptı.

TÜRKİYE'DE BÜYÜK BİR PARA AKIŞI OLUYOR

AS gazetesinde yer alan haberde, Türk Hava Yolları'nın 2015 yılına kadar Basketbol Avrupa Ligi'nin resmi sponsoru olmasına ve daha sonrasında Türk takımlarının aldığı önemli basketbolculara dikkati çekerek, "Yunanistan takımlarında büyük ekonomik kriz yaşanırken, Türkiye'de basketbolda büyük bir para akışı oluyor" denildi.

ÖNCE IVERSON ŞİMDİ DE TRACY MCGRADY

Beşiktaş'ın geçen sezon 1,3 milyon avroya eski NBA oyuncusu Allen Iverson'ı almasına ve şimdi de Galatasaray'ın diğer bir NBA oyuncusu Tracy McGrady ile görüşmesine atıfta bulunan İspanyol gazetesi, Dusko Savanoviç ve Ermal Kurtoğlu ile sözleşme imzalayan Efes Pilsen'in Stanko Barac (Caja Laboral) ve Vasileios Spanoulis'i (Olympiacos) de kadrosuna katmaya çalıştığını kaydetti.

BAYANLAR DA ATAKTA

Türk basketbol kulüplerinin sadece erkeklerde değil bayanlarda da atakta olduğunu yazan AS, "Geçen sezon Fenerbahçe'nin Diana Taurasi ve Silvia Fowles'ı almasının ardından Galatasaray da İspanyol Alba Torrens ile sözleşme imzaladı. Alba, en fazla kazanan Avrupalı bayan basketbolcu olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.