1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gayrimenkul'de profesyonel dönem
Gayrimenkul'de profesyonel dönem

Gayrimenkul'de profesyonel dönem

Gelişen gayrimenkul sektöründe güven arayan tüketicinin, hızlı bir şekilde profesyonellere yönelmesi sektörde büyük aktör sayısını artırıyor.

A+A-

Gelişen gayrimenkul sektöründe güven arayan tüketicinin, hızlı bir şekilde profesyonellere yönelmesi sektörde büyük aktör sayısını artırıyor.
Küçük apartmanların altındaki dükkânlarda yer alan emlak ofislerinin yeri hızla franchise markalara dönüşürken, gayrimenkul sektörünün büyük aktörleri ise ofislerini daha işlevsel boyuta taşıyor.
Sektörde 23  yıldır hizmet veren ve yaptığı değerleme çalışmaları ile Başkent’in gelişimine büyük katkı sağlayan Akça Gayrimenkul de artan iş yükünü hafifletmek için Yıldız’daki Rabindranath Tagore Caddesi’nde oldukça kapsamlı yeni ofisinin açılışını törenle yaptı.
Açılış töreninde konuşan Akça Gayrimenkul ve Proje Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça , ülkemizde son yıllarda en hızlı değişimin inşaat ve gayrimenkul sektöründe olduğunu, tüketici grubunun 3-5 yıl öncesine göre bile çok daha bilinçli olduğunu kaydetti.
Akça Gayrimenkulün 23 yıllık tecrübesinin temelinde rahmetli babasının ‘’güven duyulan ve emin olunan insanlar ‘’ vasiyeti olduğunu ifade eden Akça ayrıca abisi Çetin Akça ve kardeşi Ferhat Akça ile daha güzel işlere imza atacaklarının altını çizdi.
Akça, Ofisin tasarımını, yapımını üstlenen ve Türkiye’de önemli projelere imza atmış olan Kentsel Tasarımcı Talha Kös’e de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
 Akça, yıllarca elde edilen birikimlerin riske atılmaması için sektörde geçmişi iyi olan, güvenilir, aynı zamanda da çok kazandıran ‘’profesyonel’’ gayrimenkul firmalarının iş yükünün hızla arttığını vurgulayarak şunları söyledi: ’Yatırım yapmak eskilerde olduğu gibi ‘ Bir arsa alayım 30 yıl sonra değerlenir, ben görmesem bile çocuklarım görür’ anlayışından çıktı. Artık yatırımların 5 yıl, en fazla 10 yıl içinde hayal edilen değere ulaşması isteniyor. Bu yüzdende finansal hamle yaparken çok fazla düşünülüyor. Doğru olanda bu. 
Söylentilere kapılıp araştırmadan, alt yapısını bilmeden ve uzmanlara danışmadan yatırım yapanlar işlerini şansa bırakır. Artık devir, ‘profesyonellere ’danışma devri. Bu iş, sürekli araştırmayı, ekonominin gidişatını iyi tahmin edip, doğru hamleler yapmayı gerektiriyor. Biz tüketicinin, sürekli değerlenen, keşke paramı bu şekilde kullanmasaydım dedirtmeyecek yatırımlar yapması için çalışıyoruz. Akça Gayrimenkul olarak, paramı nasıl değerlendirsem, ne zaman ne amaçla kullansam diyenleri Çankaya Yıldız’da bulunan ofisimize bekliyoruz.’’

 

5-005.jpg4-010.jpg3-012.jpg2-011.jpg
Katılımcılar:
Fatih ŞAHİN Ak Parti Genel Sekreteri
Galip ENSARİOĞLU Ak Parti Diyarbakır milletvekili
Ahmet GÜNDOĞDU Ankara Milletvekili
Abdulkadir AKSU İçişleri Eski Bakanı
Salim ENSARİOĞLU Eski Devlet Bakanı
Necati ÇETİNKAYA Eski Milletvekili
M.Nedim YAMALI Ak Parti Ankara İl Başkanı
Dr. M. Selim BAĞLI SGK Başkanı
Ahmet ANTALYALI TKDK Başkanı
Nurettin ÖZDEBİR ASO Başkanı
Fatih Duruay Gölbaşı Belediye Başkanı
Ali YÜCELEN TÜGİAD Genel Başkanı
Ali GÜVEN Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı
Muammer Abdullah ÖZER Ak Parti Mamak İlçe Başkanı
Abdulkadir ÖZEL Ak Parti Genel Sekreter Yard.
Selim CERRAH Maarif Vakfı Mütevelli Hey. Ü.
Tahir TELLİOĞLU İMKON Başkanı
Eda ERSOY ASİAD Başkanı

Bu haber toplam 5485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.