1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Gökçek'ten Eymir önerisi
Gökçek'ten Eymir önerisi

Gökçek'ten Eymir önerisi

Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır. Bunu Büyükşehir gerçekleştirecektir. " dedi

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır. Bunu Büyükşehir gerçekleştirecektir. ÖDTÜ yetkililerinin tekliflerine açığız” dedi.

         ÖDTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 15-16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek “Eymir Sempozyumu”davetiyesini Twitter hesabından paylaşan Başkan Gökçek, sempozyuma katılacaklara önerilerde bulunarak, Eymir Gölü’ne ilişkin düşüncelerini aktardı.

         Eymir’in dünü, bugünü ve yarının ele alınacağı sempozyum katılımcılarına twitter hesabından seslenen Başkan Gökçek, “Sempozyum katılımcılarından özel istirhamımız... Eymir Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından nasıl halka mal edilir ve ne yapılmalıdır?” konusunun görüşülmesi önerisinde bulundu.

“Katılımcıların şundan emin olmasını isterim... Eymir halkın olursa bundan tüm Ankara yararlanır... Eymir'in bakımı çok daha verimli olur” mesajını paylaşan Başkan Melih Gökçek, daha sonra sırasıyla şu tweetleri paylaştı:

“Belediyenin harcamaları ile Eymir inanılmaz işlev kazanır... Bugün ODTÜ'den sayısız ziyaretçi Mogan'ı tercih ediyor. Neden? Çünkü bakımlı.”

“Katılımcılardan ricam, yarın Eymir Büyükşehir tarafından yönetilirse Eymir’de neleri görmek istersiniz. Sempozyumda bunlar tespit edilmeli”

“Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır. Bunu Büyükşehir gerçekleştirecektir. ODTÜ yetkililerinin tekliflerine açığız.”

 

Bu haber toplam 3414 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.