1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak'tan başkan yardımcılarına tarihi ayar
Gökhan Koçak'tan başkan yardımcılarına tarihi ayar

Gökhan Koçak'tan başkan yardımcılarına tarihi ayar

Atatürk Sahil Parkı’yla ilgili iddialara partisi adına yanıt veren Ak Parti Grupbaşkanvekili Gökhan Koçak konuyla alakalı yeterince bilgilendirmediklerini ifade ederek “Ben başkan yardımcılarımızı konuyla alakalı uyarıyorum başkanlık yazılarının içeriğini

A+A-

Atatürk Sahil Parkı’yla ilgili iddialara partisi adına yanıt veren Ak Parti Grupbaşkanvekili Gökhan Koçak konuyla alakalı yeterince bilgilendirmediklerini ifade ederek “Ben başkan yardımcılarımızı konuyla alakalı uyarıyorum başkanlık yazılarının içeriğini açın arkadaşlar. Bizi de zor durumda bırakmayın” dedi.

Gerekirse 29 yıl kiralama içeriğinin kaldırılacağını söyleyen Koçak “Gölbaşı’nın zararına olacak konularda biz de karşı oluruz. “ diye konuştu;

Koçak şu ifadeleri kullandı;

BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY

İktidar olmanın dezavantajları var. Bekara hanım boşaması kolay derler. Herşeyi sizin kadar konuşamıyoruz ama kendi aramızda da bunları konuşuyoruz. Çünkü biz bizi gözetleyen Allah’ın olduğunu ve meleklerin olduğunu biliyoruz. Sahil parkı meselesini grupta konuştuk. Başkanlık yazısı geldiğinde denetim komisyonu, faaliyet raporu gibi şeyler vardır ve o ara başkanlık yazısı okundu. Ben itiraf ediyorum o anda tam anlayamadım.

SİZE GEREK KALMADI BİZ GEREKENİ SÖYLEDİK

Biz sonuçta iktidar partisi meclis üyesiyiz ve idaremize de güveniyoruz. Evet oyu kullandık. Ama bugün yaptığımız istişarede başkanımız da bize anlayış gösterdi. İçeriğini anlattı. 29 yıllık meseleyle ilgili de konuştuk. Sosyal donatı alanlarıyla ilgili zerre oynama yok. Size gerek kalmadı biz gerekeni söyledik.

BAŞKAN YARDIMCILARINA TARİHİ AYAR

Başkanlık yazısında eksiklik var. Ben başkan yardımcılarımızı konuyla alakalı uyarıyorum başkanlık yazılarının içeriğini açın arkadaşlar. Bizi de zor durumda bırakmayın. 3 satırdan oluşan başkanlık yazısı olmaz. Bu park vatandaşın yararına olacak bir projeyle geliyor. Bunu açıklayacağız, belediye yapması gerekiyorsa belediye yapacak.

İDARE YANLIŞ YAPARSA BİZ DE KARŞISINDA OLURUZ

O parkın bir çimine bile zarar getirtmeyiz. Olacak olursa, idare bir yanlış yaparsa  siyasi sorumluluğunu da göze alır hep beraber hareket ederiz. Aynı kaygıları biz de taşıdık. Bu net. Orada Gölhan diye bir han yapılacak. Kitap cafe dediğimiz bir yer olacak. Amaç bu. Meclis üyeleri muhalefet parti ilçe başkanları ve stk’lar bir araya gelip 1-2 işletme yapılsın mı? Yapılmasın mı? Diye bir istişare yapılabilir. Herkes girebilir bu ihaleye. Gerekirse konuşacağız ve 29 yılı iptal ederiz. Gölbaşı’nın zararına olacak konularda biz de karşı oluruz. 

Bu haber toplam 3408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum