1. HABERLER

  2. GÖL-DER projeleri inceledi
GÖL-DER projeleri inceledi

GÖL-DER projeleri inceledi

Başkan İsa Ömercan alt geçit projeleri için "Hemzemin projesi Gölbaşı'nı cazibe merkezi haline getirir" dedi.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Gölbaşı’nın ikiye bölünmüşlüğünü ortadan kaldırmak için hazırlamış olduğu 2 alternatifli proje anketine GÖL-DER de katıldı. Başkan İsa Ömercan projeler için "Hemzemin projesi Gölbaşı'nı cazibe merkezi haline getirir" dedi.

GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan ve yönetim Kurulu üyeleri projeleri yerinde inceleyerek hangi projenin Gölbaşı’na faydalı olacağı konusunda fikir alış verişinde bulundular.

dsc_0004_450x299.20110608183116.jpg

GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan, Hemzemin Geçiş Projesine daha sıcak baktığını ifade ederek, “Gölbaşı’nda ki ana caddelerin ticari anlamda da canlanabilmesi için Hemzemin Geçiş projesinin gerçekleşmesinde fayda görüyorum. Bu proje gerçekleştiğinde Gölbaşı merkezi daha da cazip hale gelecek. Kaldırımlar genişleyecek, otopark sorunu da çözüldüğü takdirde gerçekten bu cadde üzerinde bulunan esnaflarda rahatlayacak. Ayrıca bu proje gerçekleştiğinde üniversitedeki öğrencilerin merkez içine çekileceğini düşünüyorum. Çünkü onlar içinde burada alt yapı hazırlanmış olacak. Canlı bir cadde olacak. Tek sorun trafik biraz ağır işleyecek. Başka sorunun da olacağını da düşünmüyorum. Viyadük projesinin ise Gölbaşı’nın ticari hayatına bir katkısı olacağını düşünmüyorum” dedi.  

dsc_0007_450x299.20110608183128.jpg

 dsc_0008_450x299.jpg

Bu haber toplam 1910 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.