1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediye Meclisi Toplandı
Gölbaşı Belediye Meclisi Toplandı

Gölbaşı Belediye Meclisi Toplandı

Gölbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu sivil araçta hayatını kaybeden asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği için Fatiha okundu.

Sözlerine terörü lanetleyerek başlayan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Gökhan Koçak ise “Tabiiki bir bunlar var eylemin içinde fili bulunanlar birde içerde dışarda bunları destekleyenler var. Adına Ahmet, Mehmet diyoruz. Bazen bakıyoruz kendi içimizde hainler çıkıyor. Bazıları da bir oy size bir oy bize diyor. Bazıları iyi salladık diyor. Bunlar meydanın kendilerine kalacağını düşünüyor ama bu iş öyle değil” dedi.

Koçak sözlerine şöyle devam etti, “Bunları yapanları, bunlarla iş birliği yapanları ve cumhur ittifakı kazanmasın kim gelirse gelsin diyerek bunlara destek verenleri kınıyor, lanetliyor ve bir gün bu dünyada olmasa bile öbür dünyada hesap vereceklerine inanıyorum. 11 aylık çocuğun hesabını siz nasıl vereceksiniz. Kol kola olanlar, ziyarete gidenler. Kocasının doğum günün kutlamaya gitti. Ateist, puta tapan bile bunu yapmaz. Kime zarar verdi. Bunlarla hala kol kola girecek olan var mı? Çok merak ediyorum. Biz ak parti grubu olarak bunu lanetliyoruz. Devletin bunların şah damarlarını kestiğine inanıyoruz. Bunun kardeşlik hukuku olmaz. Devlet devletliğini mutlaka yapacaktır. Pensilvanya'da olsa başka bir yerde olsa Türkiye cumhuriyeti devleti büyük bir devlettir. Bunların ensesinden tutup getirecektir.”

Koçak son olarakta , “içerde ve dışarda bunlara destek veren ve vatan hainliği yapanları lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum