1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi Tedbirlerini ve Denetimlerini Arttırdı
Gölbaşı Belediyesi Tedbirlerini ve Denetimlerini Arttırdı

Gölbaşı Belediyesi Tedbirlerini ve Denetimlerini Arttırdı

Gece gündüz demeden salgın kapsamında çalışmalarına devam eden Gölbaşı Belediyesi ekipleri, tedbiri elden bırakmıyor.

A+A-

Sağlık İşleri Müdürlüğü, temizlik işleri ekipleri ve zabıta ekipleri tüm cadde ve sokaklar ile vatandaşların ortak kullanım alanlarında her türlü dezenfeksiyon çalışmalarına ve denetimlerine devam ediyor. Gölbaşı ve İncek genelinde korona virüsü tedbirleri kapsamında yalnızca sokaklarda değil, insanların yoğun olarak geçtiği caddelerde, duraklarda, dükkân önlerinde ve parklarda dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız olarak gerçekleştirildiğini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Halkın yoğun olarak bulunduğu meydan ve parklarda dezenfeksiyon çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz ise özellikle pazar yerlerindeki denetimlerine aralıksız devam ediyor” açıklamasında bulundu. 

Zabıtadan virüs mesaisi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri de korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Semt pazarlarını gezerek hem pazarcı esnafını hem de alışveriş yapan vatandaşı teftiş eden zabıta ekipleri “Uyarı yapıyoruz. TC ve HES kodu kontrolüne bakarak risksiz ibaresini gördüğümüzde esnafımız çalışmaya devam ediyor” dedi. Hijyen çalışmalarına özen gösteren zabıta ekipleri bir yandan da hijyen ve gıda malzemelerinin fahiş fiyatla satılmasını önlemek amacıyla denetimleri devam ettiriyor. Ekipler ayrıca ekmek fırınları ve pastanelerde hijyen denetimlerini de sürdürüyor.

“Her şey vatandaşlarımızın sağlığı için”

 

Virüsten korunmak için evden çıkmamanın önemini vurgulayan Başkan Şimşek “Gölbaşılı vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde vatandaşlarımızın yanındayız. Virüsten korunmak için vatandaşlarımızın evde kalmalarını istiyoruz” diye konuştu.  

Bu haber toplam 4662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.