1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. GÖLBAŞI KAYMAKAMI TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN ONURUNA VEDA YEMEĞİ
GÖLBAŞI KAYMAKAMI TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN ONURUNA VEDA YEMEĞİ

GÖLBAŞI KAYMAKAMI TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN ONURUNA VEDA YEMEĞİ

aklaşık 5 yıldır Gölbaşı’nda görev yapan ve yaptığı çalışmalarla Gölbaşılıların beğenisini kazanan Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan görev süresinin dolması nedeniyle İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

A+A-

 İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan onuruna Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Belediyesi ortaklığında veda yemeği düzenlendi. Yemeğe İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Cumhuriyet savcıları ve hakimler, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Önder Irkılata, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan, Ufuk Üniversitesi Rektörü, Atılım Üniversitesi Rektörü, siyasi parti ilçe başkanları, İş Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası müdürleri, şehit yakınları ve gaziler, mahalle muhtarları, özel işletme sahipleri, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaptığı konuşmada, “Çok değerli kaymakamım, kıymetli eşleri, saygıdeğer Gölbaşı ailesi hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Ben bunu veda yemeği olarak görmüyorum. Bu güzel akşamımıza sefalar getirdiniz. Biz şanslıyız, Gölbaşı’nda yaşayan çocuklarımız, kadınlarımız şanslı. Gölbaşı’nda çalışan bürokratlarımız şanslı, neden şanslı? Çünkü 7 Eylül 2017 tarihinde Sayın kaymakamımız Tülay Hanım göreve başladı. Kendisinde bir anne ruhu, bir hanımefendi ruhu vardı. En önemlisi bir devlet adabı vardı. Gölbaşı gerçekten kaymakamımızla yavaş yavaş yükselmeye başladı. Pandemi dönemi yaşadık, gece saat 2 buçukta öğrencilerimizi karşıladık. Çamur demedi, toz demedi, gecesini gündüzüne kattı. Ben Gölbaşı Belediye Başkanı olarak sizden Allah razı olsun diyorum. İyi ki bizimlesiniz. Zaten ikametgâhınız da artık burada. Bahtınız, yolunuz açık olsun diyorum. Saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan yaptığı veda konuşmasında, “Çok değerli başkanım, adliyemizin değerli çalışanları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarım, kıymetli muhtarlarım, gazilerim, şehit ailelerim. Şu an konuşma yaparken zorlanıyorum. Bu tabloyu oluşturmak istedik. Gönüldeki karşılığınız hiçbir zaman sona ermeyecek. Öğretmen bir anne babanın çocuğuyum, kıymetli anne ve babacığımın desteğiyle, rabbimin de nasip etmesiyle kaymakam oldum. Hiçbir görev yerinde 5 yıl kalmamıştım. Gölbaşı’nda rekor kırmış olduk. Vefalı Gölbaşı’na çok teşekkür ediyorum. Bu vefayı her zaman hissettim. Görevlerimizi yaparken her alanda çalışanlarla muazzam bir sinerji yakaladık.  Bir ilçeyi ilçe yapan sadece bizler değiliz. Her bir siyasi partinin ilçe başkanları, eski yeni belediye başkanlarımızla hep birlikte el birliğiyle çalıştık. Yakın çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Biz görevi taşrada yaparız. Bu bir idealdir. Devletin birliği ve beraberliği için, Gölbaşı için söyleyeceğim iki şey var; sıkılmanız mümkün değil, muhteşem bir ilçe, ikincisi de bu muhteşemliği dışarda da anlatma yükümlülüğümüz var. Bayrağın dalgalandığı her yerde görev yapma şiarıyla çalışıyoruz. Gölbaşı için yapılacak bir şey, çalınacak bir kapı varsa ben oradayım, bunu belirtmek istedim. Kıymetli anneme, rahmetli babama, kıymetli eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan’a, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek günün anısına plaket takdim etti.

1111-001.jpg22-001.jpg333.jpg

Bu haber toplam 3005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.