1. HABERLER

  2. GÖLBAŞI TERÖRÜ KINIYOR
GÖLBAŞI TERÖRÜ KINIYOR

GÖLBAŞI TERÖRÜ KINIYOR

Gölbaşı’nın önde gelen isimleri yayınladıkları mesajla terörü kınadılar.

A+A-

Dün gece PKK terör örgütünün Hakkari Çukurca'da emniyet ve jandarmaya yönelik düzenlemiş olduğu hain saldırıda 26 güvenlik gücünün şehit olduğu haberlerinin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da hain saldırılar şiddetle kınandı. Gölbaşı’nın önde gelen isimleri yayınladıkları mesajla terörü kınadılar. 

CHP meclis üyesi Yusuf Aksakal da  bir açıklama yaparak, terörü lanetle kınadı. Aksakal, yaptığı açıklamada, “Sözün bittiği yerdeyiz” diyerek, ''Son günlerde artış gösteren terör saldırıları, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur, barış ve istikrarını hedef almaktadır. Destansı mücadeleler sonucunda beraberce kurduğumuz aziz vatanımızı bölmek isteyen hainler, milletimizin aklıselim ve sağduyusu sayesinde çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.
Milletimizin böyle acıları bir daha yaşamaması dileğiyle bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki güçleri nefretle kınıyoruz. Aziz canlarını birlik ve bütünlüğümüz uğruna feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda yaralanan güvenlik görevlilerimize de acil şifalar diliyorum” dediler. 

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan terör saldırısını kınayarak, Hakkâri’de şehit düşen askerlere başsağlığı diledi.

Ömercan yayınlamış olduğu mesajında, “Son günlerde meydana gelen terör olayları yine canımızı yaktı. Sabrımızın tükendiği bu zamanda böyle hain pusu sonucu şehit edilen askerlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Türkiye’nin başı sağ olsun.  Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.    

Gölbaşlı Dernekler Federasyonu Başkanı Münür Ballı, Hakkâri Yüksekova ve Çukurca'daki terör saldırılarında, girilen çatışmalarda şehit düşen 26 şehit askere başsağlığı dileyerek, yaralı askerlere de şifalar diledi. Ballı yayınladığı mesajında, “Ülkemizde yaşanan hain saldırıyı ve terör eylemlerini şiddetle kınıyor, Memleketimizin, Milletimizin başı sağ olsun diyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” diyerek hain saldırıyı kınadı. 

Gölbaşı Çorumlular Birliği Dernek Başkanı Osman Ulunç Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne gölge düşüren, binlerce yıldır birlikte yaşadığımız kardeşliğimize kurşun sıkan, çoluk çocuk demeden insanlarımızı katleden, güvenlik güçlerimiz karşı hain pusular kuran PKK terör örgütünü lanetliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Türkiye'nin başı sağolsun yaralanan,  gazilerimize şifalar dilerim” dedi.

Gölbaşı Gençlik Derneği Başkanı Onur Altay, "Türkiye'yi yasa boğan hain saldırılarını şiddetle kınadığını belirterek, 'Türk milletinin başı sağolsun" dedi.

Çorum Dorukseki Derneği'de yaptığı yazılı basın açıklaması ile terörö kınadı. Yapılan yazılı açıklamada "Verilecek toprağımız, terk edilecek ilimiz, çizilecek sınırımız, vazgeçilecek insanımız yoktur. Türkiye bizimdir, biz Türkiyeyiz. Vahşi terörü lanetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" denildi.

 

 

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.