1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı çiftçiler traktörleri ile destek verdi
Gölbaşılı çiftçiler traktörleri ile destek verdi

Gölbaşılı çiftçiler traktörleri ile destek verdi

Bezirhane Mahallesinde onlarca çiftçi traktörleri ile Zeytindalı Operasyonu kapsamında Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere destek konvoyu oluşturdular.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve meclis üyelerinin de katıldığı destek konvoyunda Mehmetçik için dualar eşliğinde kurban kesilirken ardından da İstiklal Marşı okundu.

Gönüllü olarak gitmeye hazırız

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay çiftçilerden böyle bir destek geldiği için teşekkürlerini iletirken şöyle konuştu; “Bedenen orada olmasak bile ruhen oradayız. Hepimizin çoluk çocuğu da orada görev yapmakta.  Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Bizlerde gönüllü olarak oraya hep birlikte gitmeye hazırız. Allah’ın orada ve yurt içinde mücadele eden güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Dualarımız onlarla beraber. Allah’a emanet olsunlar” dedi.

Jandarmanın alnına kurban kanı

Bezirhane Mahallesi Muhtarı Şevki Yorulmaz da konuşmasında şunları kaydetti; “Afrin harekâtında komşu mahallelerimizle birlikte destek vermek için böyle bir organizasyonda bulunduk. Daima askerimizin, vatanımızın, bayrağımızın, ekserimizin yanındayız. Vatanımıza canımız feda” dedi.  Aynı zamanda Muhtar Yorulmaz Mehmetçik için kesilen kurban kanını Jandarma personellerinin alınları öperek sürdü.

Konuşmalarının akabinde “Reis bizi Afrin’e gönder”, “Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez” gibi çeşitli sloganlarla onlarca çiftçi traktörlerinin üzerine asılı Türk Bayrakları ile konvoy oluşturdu. Konvoyun ardından da şehitler için camide Mevlid-i Şerif okutuldu.

 

Bu haber toplam 3123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum