1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’na organize et ve süt tesisi
Gölbaşı’na organize et ve süt tesisi

Gölbaşı’na organize et ve süt tesisi

​​​​​​​MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Temel ekonomik sektörün tarım ve hayvancılık olduğu ilçemizde ilk planda bir organize et ve süt tesisi kurmayı planlıyoruz” dedi.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, kalkınmaya dönük projelerle marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Temel ekonomik sektörün tarım ve hayvancılık olduğu ilçemizde ilk planda bir organize et ve süt tesisi kurmayı planlıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

ÜRÜNLER MARKALAŞTIRILACAK

“Gölbaşı’mızın yaklaşık köyden mahalleye dönüşen 30 yerleşim yerinde temel ekonomik sektör, tarım ve hayvancılıktır. Özellikle de yaklaşık 30 bin hektarlık bir alanda kıymetli hemşehrilerimiz tarımsal üretim yapıyor. Bu bölgelerde besi hayvancılığı da oldukça yaygın bir şekilde devam ettirilmektedir.

Bu durum karşısında Gölbaşı’mızda bir önemli tesisin eksikliğini kıymetli hemşehrilerimiz yıllardır hissediyor. Bu eksiklik bir Organize Et ve Süt Tesisi olmamasıdır.

Biz diyoruz ki, 31 Mart Mahalli seçimlerinden başarıyla çıktıktan sonra yapacağımız ilk icraatlardan biri Gölbaşı Organize Et ve Süt tesisi’ni kurmak olacak. Bu tesiste de ilçemizde üretilen hayvansal ürünleri markalaştırarak, çevre yerleşim yerlerine ve çevre şehirlere pazarlayacağız.”

Bu haber toplam 5208 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum