1. HABERLER

  2. Gölbaşı'nın geleceği kent meydanına bağlı
Gölbaşı'nın geleceği kent meydanına bağlı

Gölbaşı'nın geleceği kent meydanına bağlı

Aksakal, gazetemize yaptığı açıklamada 'Gölbaşı'nın geleceği kent meydanına bağlıdır" dedi.

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, gazetemize yaptığı açıklamada Gölbaşı’nda bir kent meydanının olması konusunda ki ısrarını bir kez daha yineleyerek, “Bütün siyasiler eski belediye binası yıkıldığında kent meydanı yapılmasında hemfikirdi. Haşlak yönetimi ise ticari alan konusunda ısrarcıydı. Ancak MHP ve CHP cephesi ise feryat ediyordu. Burada kent meydanı olmalı diye. STK’lar da destekçiydi. Seçime böyle gidildi, ancak hala bir çalışma yok. Bütün siyasi partilerin bu konuda birlik olması gerekir. Gölbaşı’nın vizyonunu düzeltecek bir kent meydanına sahip olması için bir kamuoyunun oluşması gerekir. Gölbaşı’nın geleceğinin kent meydanına bağlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Gölbaşı Belediyesinin çalışmalarından memnun musunuz?

Gölbaşı’nda yaşayanlar ve meclisi takip edenler iyi bilir ki,  biz her platformda Belediyenin çalışmalarından memnun olmadığımızı belediyenin daha ufku geniş projeler yapması gerektiğini rutin işlerle uğraşmaması gerektiğini defalarca ifade ettim. Gölbaşı’na keşke daha çok şeyler yapılsa. Şuanda Gölbaşı Belediyesi projelerinin temelini atmaya başladı. Elbette ki bundan mutluyum. Özellikle bizim de defalarca önerge verdiğimiz viranelerin yıkılması beni mutlu etti. İdarenin yapmış olduğu her doğru hizmete biz destek veririz. Ben yaptım değil de biz yapalım anlayışı ile yaklaşırsalar daha da memnun oluruz. Siyasi partiler bir araçtır. Siyasi partilerde kişiler siyasi görüşüne göre görev alır, ama doğru ve hizmet bir tanedir. Doğru bir tane ise biz neden hizmetten hizmete destek olmaktan kaçalım. Şuanda yapılan projeleri sonuna kadar destekliyorum. Gölbaşı şantiyeye dönsün de biz de mutlu olalım. Bizim seçim kaygımız yok. Biri hizmet yapmasınlar da biz mutlu olalım diye bir mantık yürütmüyoruz. Çünkü Gölbaşı’nda yaşıyoruz. Bu gemide yüzüyoruz ve bu gemi batarsa hepimiz boğuluruz. Onun için biz yapılan hizmetlerden kıskançlık duymayız. Gölbaşı’nın 2 yıl kaybı oldu. Keşke hizmetleri yıllara yaysaydı. Ama bu Belediyenin tercihidir. Ama sonuçta yapılanlar Gölbaşı’na hizmettir. Bizde yapılan hizmete CHP olarak destek veririz.

CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı Yusuf Aksal’ın egemenliği altında mı?

Bu yorumlara güler geçerim. CHP ilçe Başkanı hiç kimsenin egemenliği altına girmez. Bunu söylemek hele hele CHP’nin üyesiyse hiç yakışmıyor. İlçe Başkanına ve yönetimine hakarettir. CHP’nin geleneğinde, örfünde ve âdetinde, benim siyasi geçmişimde ve siyasi ahlakımda mevcuda karşı egemenlik kurayım anlayışı yoktur.  Ben ilçe başkanında ve yönetimine sonuna kadar destek veririm. Bundan da birileri rahatsızlık duyarsa duyabilir. Birileri bunu algılayamayabilir. CHP’de bazen birileri hep kibirle hareket etmiştir.  Yusuf Aksakal onlardan değildir. Bu yorumları da şiddetle kınıyorum.” dedi.

 

Yusuf Aksakal ile ilgili diğer haberleri okumak için resimin üzerine tıklayın...

 

aksakal1.20110723162946.jpg

aksakal2.20110723163025.jpg

ddd.jpg

Bu haber toplam 1861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.