1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölimder'den iftara davet
Gölimder'den iftara davet

Gölimder'den iftara davet

Gölimder'den iftara davet

A+A-

İmam Hatipliler İftarda bir araya geliyor

Ankara’da bulunan İmam Hatipliler 2 Haziran Cuma günü  okullarda düzenlenen iftar yemeği programlarında bir araya geliyor.

Ankara İmam Hatip Okulları Platformu tarafında organizesiyle 71 farklı okulda yapılacak olan iftar programlarının Gölbaşı ayağı ise Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde öğrenci, öğretmen, veli, mezun ve mensuplarının katılımı ile gerçekleşecek.

Gölbaşı Belediyesinin destekleriyle, Gölbaşı İmam Hatip Okulları Platformu ve Gölbaşı İmam Hatipliler Derneği GÖLİMDER’in organizesiyle İmam Hatiplileri bir araya getirecek olan iftar programında Gölbaşında bulunan İmam Hatip Okullarında okuyan öğrenciler, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şiirler ve ilahilerden oluşan bir sunumda gerçekleştirecekler.

GÖLBAŞILILARA DAVET

İftar programı hakkında bilgi veren GÖLİMDER Başkan Vekili Mesut Dumanoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de İmam Hatipliler İftarımızı büyük bir heyecanla gerçekleştireceğiz. Bu sene iftar programları İmam Hatip Okulları Platformu tarafından Ankara’nın tüm ilçelerinde aynı gün yapılması planlandı. Cuma günü Ankara’da bulunan tüm İmam Hatipli kardeşlerimizle hep beraber aynı mekânı paylaşıyormuşçasına aynı ruh içerisinde iftarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu birlik ve beraberlik sofrasına tüm İmam Hatip Sevdalılarını ve Gölbaşıları davet ediyoruz. İftar yemeği programımızın gerçekleştirilmesinde büyük emek veren Gölbaşı İmam Hatip Platformu Koordinatörümüz Sayın Elkame Bulut’a ve desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Fatih Duruay’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 2948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum