1. HABERLER

  2. Hakkımızı helal etmiyoruz
Hakkımızı helal etmiyoruz

Hakkımızı helal etmiyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek basın mensupları ile bir araya geldi. Şimşek yaptığı açıklamada “İftira atan kim olursa olsun hakkımızı helal etmiyorum” dedi.

A+A-

AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek basın mensupları ile bir araya geldi. Şimşek yaptığı açıklamada “İftira atan kim olursa olsun hakkımızı helal etmiyorum” dedi.

12 Haziran 2011 Genel Seçimleri’nde Gölbaşı’nda partisinin oy oranını artırarak, muhalefet partilerinin tamamından fazla oy alarak yeniden iktidara gelinen, Gölbaşı’nda birinci parti seçilen AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, seçim sonrası ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldi.

75.Yıl Öğretmen Evi’nde yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Şimşek, Gölbaşı halkına ve basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HİZMETLERİMİZ ARTACAK

Şimşek, seçim sürecinde ilçe teşkilatı ile birlikte yaptıkları seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Teşkilatımız, üyelerimiz ve gönüldaşlarımızla seçim sürecinde çok çalıştık. Olumlu bir seçim kampanyası yürüttüğümüzü düşünüyorum. Çalıştık ve başardık. Bu seçimlerde bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

Çalışmalarına yönelik yapılan eleştiri ve yorumlara saygı duyduğunu, ancak iş iftira boyutuna geldiğinde hakkını helal etmediğini söyleyen Ramazan Şimşek, “Seçim sonrası yorumlar yapıldı. Tabii ki eleştiriler ve yorumlar yapılacak, biz bunlara karşı değiliz karşıda olmadık ama iftira boyutuna geldiğinde hiçbir zaman kabul etmedik. Gölbaşı bizim ilçemiz. Burada yaşayan bütün insanlara aynı seviyede yaklaştık, yaklaşmaya da devam ediyoruz. Burada siyaset boyutuna gelindiği zaman yerel basında burada büyük bir rol oynuyor. Yerel basın bir ilçe için önemli mi, önemli; il için önemli mi, önemli; ülke için önemli mi önemli. Biz bunların önemini biliyoruz. Ama her işin bir ahlaki boyutu vardır. Biz siyaset olarak siyaset ahlakının dışına çıkmadık. Yerel basının da çıkmadığına ve çıkmayacağına inanıyorum. Dediğim gibi insanlar eleştiri ve yorum yapacak, ancak iftira atmayacak. İftira atan kim olursa olsun hakkımızı helal etmiyorum.

BAŞARI, İLÇE TEŞKİLATININ BAŞARISIDIR

Bu seçim 2009 yerel seçimleri, 2010 referandum ve 2011 genel seçimlerinde ilçe teşkilatı olsun, İl Genel meclis üyeleri olsun, kadın kolları olsun, gençlik kolları olsun güzel bir seçim yaşadık. Kabul edilse de edilmese de bu Gölbaşı İlçe Teşkilatının başarısıdır. Gölbaşı için ne gerekiyorsa AK Parti olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyor ve daima da yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından basınla muhabbet eden Şimşek’e İlçe seçimlerinde aday olup olmayacağı sorulduğunda, “İnşallah tekrar aday olacağım. Gölbaşı’na ve Gölbaşı halkına daima hizmet edeceğim” diye yanıtladı.

Şimşek’e AK Parti Gölbaşı Koordinatörü Osman Karaaslan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay ve AK Parti İlçe Teşkilatı Siyasi ve Hukiki işler Başkanı İsa Albut eşlik etti.

 

Bu haber toplam 2377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.