1. HABERLER

  2. Hayati Çal:"Onlar A.Ş. moralinizi bozmayın"
Hayati Çal:"Onlar A.Ş. moralinizi bozmayın"

Hayati Çal:"Onlar A.Ş. moralinizi bozmayın"

Gölbaşı Belediyespor Başkanı Hayati Çal Gölbaşıspor hakkında konuştu: "Onlar A.Ş. biz Belediyenin amatör takımıyız." dedi.

A+A-

Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Gölbaşı Belediyespor, yeni sezon çalışmaları için kamp yapacağı Bolu’ya gitti.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Hayati Çal, takımı Bolu kampına göndermeden önce takım ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Başkan Hayati Çal kahvaltıda yaptığı konuşmasında, lige çok iyi hazırlanarak iyi bir başlangıç yapacağız diyerek, “Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan futbol takımımızı lige daha iyi hazırlanmaları için Bolu kampına gönderiyoruz. Takımımız son hazırlıklarını bu kampta yaparak lige hazır hale gelecek. Bu kapsamda bir kulüp yöneticisi, üç kaptan ve 24 futbolcudan oluşan heyetimiz Bolu’da 10 gün boyunca kamp yapacaklar.”  diye konuştu.

GÖLBAŞISPOR MORALİNİZİ BOZMASIN

Futbolcuları uyaran Başkan Hayati Çal, futbolcuların antrenör izni olmadan kamp oteli ayrılmaları halinde kadro dışı bırakılacağını söyledi. Bu konuda asla taviz vermeyeceklerini belirten Başkan Çal, Gölbaşı Spor A.Ş.’yle ilgili de açıklamada bulundu. Çal, futbolculara “Gölbaşıspor A.Ş. moralinizi bozmasın, onlar A.Ş. biz ise Gölbaşı Belediyesi’nin amatör takımıyız.” dedi.

BAŞKAN DURUAY’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Fatih Duruay’a da spora ve sporcuya desteği nedeniyle teşekkür eden Çal “Belediye Başkanımız her zaman spora ve sporcuya destek olmuştur. Kendisine hem Gölbaşı Belediyespor’a hem de spora sağladığı katkılar nedeniyle yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü başkanı Hayati Çal ve kulüp yöneticileri takım ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindikten sonra heyeti, Bolu kampına uğurladılar.

2.20140905113243..jpg

 

Bu haber toplam 4091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.