1. HABERLER

  2. Hürriyet Ergezer'den destek çağrısı
Hürriyet Ergezer'den destek çağrısı

Hürriyet Ergezer'den destek çağrısı

Gölbaşıspor ile Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. PTT 2. Lig ekiplerinden Gölbaşıspor Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda bugün Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Gölbaşıspor  ile Kayserispor  ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. PTT 2. Lig ekiplerinden Gölbaşıspor  Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda  bugün Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

DESTEK OLUN

Gölbaşıspor Başkakvekili Hürriyet Ergezer, kritik kupa maçı öncesi Gölbaşıspor’un  tek eksiğinin "tribün desteği" olduğunu belirterek, " İyi bir yönetim, teknik kadro ve takım var. Destek olunursa bu takım, Gölbaşı’nın  yüzünü ağartır.”

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Başarılarının artarak devam etmesi için taraftarın desteğine ihtiyaç  duyduklarını belirten Hürriyet Ergezer, "Taraftarımızla bütünleşirsek, onların vereceği desteği, gücü ve  motivasyonu futbolcularımız hissederse daha başarılı bir Gölbaşıspor ortaya  çıkarabiliriz.” Diye konuştu.

TURU GEÇERSE KASA DOLACAK

Ergezer, turu geçmeleri halinde Gölbaşıspor’un rakiplerinin Türkiye’nin dört büyük takımından olabileğini de sözlerine ekledi. Öte yandan Gölbaşıspor Kayserispor'u elerse yaklaşık 300 bin TL kazanacak.

 

Bu haber toplam 3320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.