1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu’nda kayıtlar başladı...
Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu’nda kayıtlar başladı...

Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu’nda kayıtlar başladı...

Açıldığı günden bu yana hem ailelerin hem de öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alan Gölbaşı'nda hizmet veren Gölbaşı Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu, 2019-2020 kayıt dönemine başladı.

A+A-

Açıldığı günden bu yana hem ailelerin hem de öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alan Gölbaşı'nda hizmet veren Gölbaşı Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu, 2019-2020 kayıt dönemine başladı.

Tek kişilik ve çok kişilik odalarıyla bünyesindeki öğrencilere farklı alternatifler sunarak seçim yapmalarına olanak tanıyan Özel Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu’nun öğrencilerine sağladığı birçok özel imkânlar da bulunuyor. Gölbaşı Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu’ndaki kişiye özel çalışma alanları, sınırsız internet, yemek servisi, birbirinden farklı sosyal etkinlikler de yurt yaşamına büyük bir sıcaklık katıyor.

Özel Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu 1, 2, 3 ve 4 kişilik modern odalarıyla Gölbaşı’nda üniversitelilere barınma imkânı sunmakta. Hem Gazi ve Hacı Bayram Veli, hem de Ankara Üniversitesi Gölbaşı kampüsüne öğrenciler yürüyerek ulaşıla bilinmekte. Atılım ve Ufuk Üniversitelerine de servis hizmeti verilmekte.

Yurt odalarında LCD ekran TV, kitaplık, gardrop, çalışma masası, ayakkabılık, mini buzdolabı, telefon, ortopedik bazalı yatak bulunmakta. Tuvalet ve banyonun oda içerisinde yer alması misafirlerine daha titiz bir ortamda kalma imkânı sunuyor.

Açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, günlük oda temizliği, sınırsız internet, Kablo TV yayını, kafeterya, revir, diyetisyen, yangın sensöru, parmak izi giriş sistemi, 24 saat güvenlik, çamaşır yıkama, kurutma ve ütü hizmeti,  merkezi ısıtma sistemi, çift asansör, bahçe, çalışma salonu, çizim salonu bulunan yurtta; öğrenci ve misafirler kendi ev sıcaklığını yaşıyorlar.
Her öğretim yılında Gazi, Ankara, Hacı Bayram Veli, Atılım ve Ufuk Üniversitesi öğrencileri tarafından tercih edilen Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu, üniversite öğrenimi gören kız öğrenciler için adeta bir ev konforu sunuyor. Her yıl 400 yüzden fazla öğrenciyi bünyesinde misafir eden Özel Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu, yeni eğitim öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrencilere kapılarını açtı. “Huzurlu Bir Aile Sıcaklığı” sloganı ile yola çıkan Özel Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu, kuruluşundan bu yana kaliteli hizmetinden ödün vermiyor. Profesyonel yönetim kadrosu ve tüm çalışanları ile Özel Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu’nun bir numaralı önceliği öğrenci ve misafirleri. 
2019-2020 Eğitim Öğretim yılında konaklama araştırması yapan kız öğrenciler için bir numaralı tercih olması gereken Hürriyet Kız Öğrenci Yurdu hakkında daha detaylı bilgi almak, erken dönem kayıt avantajlarından yararlanmak için web sitesini şuradan takip edebilirsiniz: www.golbasihurriyetkizogrenciyurdu.com
Telefon: + (90) 544 484 75 95 - 0544 484 48 62 - 0312 484 48 62
Adres: Bahçelievler Mahallesi 323. Sokak No:1 GÖLBAŞI/ANKARA
E-Mail: hrryt.kizyurdu@gmail.com

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.