1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İbrahim Gülhan istifa etti
İbrahim Gülhan istifa etti

İbrahim Gülhan istifa etti

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi seçilen İbrahim Gülhan görevinden istifa etti.

A+A-

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi seçilen İbrahim Gülhan görevinden istifa etti.

İstifa dilekçesini sosyal medyadan da yayınlayan Gülhan, “Şahsımdan daha çok hemşehrilerimi ve Gölbaşı'nı temsil etmek maksadıyla bu görevi geçtiğimiz seçimde kabul etmiş bir meclis üyesiyim. Ancak mevcut yönetimin halkımızın ve hemşehrilerimizin beklentilerini yerine getirmemesi, aynı zamanda verilmiş sözlerin karşılık bulmaması, şahsıma destek vermiş vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmemesi, Ak Parti'ye yakışan hizmetlerin ve projelerin hayata geçmemesi beni derinden üzmüştür. Bunun yanı sıra sorumlu olduğum görevi aktif bir şekilde gerçekleştirmemin engellenmesi nedeniyle de istifa etmeyi uygun gördüm.” dedi.

MAKAM VE MEVKİ HALK HİZMETTEN ÖNEMLİ DEĞİL

Bundan sonraki çalışmalarını bağımsız olarak sürdüreceğini açıklayan Gülhan “Bana güvenen, bu güne kadar beni destekleyen hemşehrilerime teşekkür ediyor, makam ve mevkinin halka hizmetten önemli olmadığının altını çiziyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İbrahim Gülhan 2014 yerel seçimlerinin kazanılmasında kilit rol oynayan bazı isimlerden biriydi.

Bu haber toplam 3850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum