1. HABERLER

  2. İvana Türkiye'yi terk ediyor
İvana Türkiye'yi terk ediyor

İvana Türkiye'yi terk ediyor

Eşinin ihanetini hazmedemeyen Ivana Sert, 1 aylığına yurt dışına gidiyor.

A+A-

Son ikoncan İvana Sert, Bodrum'da gece kulübünde bir kadınla sarmaş dolaş eğlenirken görüntülenen eşi Yurdal Sert'in bu hareketini hazmedemiyor! Zamanında, "Beni aldatmasına bir kez göz yumarım" gibi büyük laflar eden Ivana Sert, ihaneti yaşayınca 180 derece çark etti!

YURT DIŞINA GİDECEK

O bahtsız olay yaşandığından beri eşinin telefonlarını açmayan Ivana Sert'e önceki gün ulaştım. Yaşadıklarından dolayı çok üzgün olan Ivana, eşi Yurdal Bey'in tüm yalvarmalarına; pahada da, yükte de ağır hediyelerine rağmen halen yelkenleri suya indirmemiş! Çünkü geleceğine dair kararları daha sakin kafayla alabilmek için bir aylığına Türkiye ile irtibatı koparıp, yurtdışına gideceğini söyledi.

IVANA SERT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

IVANA'NIN GÜVENİNİ KAZANABİLECEK Mİ?

Bodrum'da tatiline tek başına devam eden Yurdal Sert; o bahtsız olayın ardından, 'ilerleyen yaşından ve kilolarından dolayı bunalımda olduğunu' belirtmiş ve "Güzel bir kızın benimle dans etmesi güvenimi yerine getirdi, moral oldu" demişti. Bakalım Yurdal Bey, eşinin kendisine olan güvenini tekrar sağlayabilecek mi? Bence bu iş tatlıya bağlanır gibi görünüyor ama; biraz zaman alacağı da kesin!!!

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.