1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kaddafi'nin spikeri canlı yayına silahla çıktı - İzle
Kaddafi'nin spikeri canlı yayına silahla çıktı - İzle

Kaddafi'nin spikeri canlı yayına silahla çıktı - İzle

Libya lideri Muammer Kaddafi'nin ünlü spikeri Hale el-Misrati, televizyona silahla çıktı.

A+A-

Silahı havaya kaldırarak tehditler savuran el-Misrati, başkent Trablus'a giren muhaliflerin kendisine yaklaşması halinde onları vuracağını söyledi.

"ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ"

Korku dolu sesiyle elindeki silaha havaya kaldırıp, "Bu benim silahım... Ey katil! Ey Maktul! Bu Libya televizyonu. Gençlerin televizyonu. Cemahiriyenin televizyonu. Trablus... Libya'yı alamayacaksınız. Bu silahımla televizyondaki tüm arkadaşlarımı müdafaya hazırım. Hepimiz şehid olmaya hazırız. " dedi.

"EY MÜSLÜMANLAR NEREDESİNİZ"

Hale el-Misrati konuşmasını şu sözlerle bitirdi; "Biz Allah'ı savunuyoruz. Kur'an'ın nasları bu konuda çok açık... Hz. Peygamber (sav)'in sözleri de açık bir şekilde ortada. Ey Araplar! Ey müslümanlar! Neredesiniz"

Libya ordusunun insanları öldürüp öldürmemek için yüzlerce kez düşündüğünü iddia eden Hale el-Misrati muhaliflere seslenerek "Fakat sizler NATO, Fransa ve Apachilerle üzerimize geliyorsunuz" diye konuştu.

Libya resmi televizyonunun ünlü spikeri Hale el-Misrati spiker olmadan önce, Kaddafi'nin oğlu Hamis'e bağlı "Ketaibu'l Hamis" adlı birlikte dansöz olarak çalıştığı kaydedildi. Hale el-Misrati'nin Hamis birlikleriyle görüntülerinin youtube'da yayınlandığı belirtildi.

İŞTE SPİKERİN O GÖRÜNTÜLERİ

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.