1. HABERLER

  2. Karaaslan'dan İhsanoğlu'na: Erdoğan'a rakip bile olamazsın
Karaaslan'dan İhsanoğlu'na: Erdoğan'a rakip bile olamazsın

Karaaslan'dan İhsanoğlu'na: Erdoğan'a rakip bile olamazsın

Ak davaya gönül veren isimlerden Serdar Acar, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Erdoğan'a destek çalışmaları kapsamında Gölbaşı’nda toplantı düzenledi.

A+A-

Ak davaya gönül veren isimlerden Serdar Acar, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Erdoğan'a destek çalışmaları kapsamında Gölbaşı’nda toplantı düzenledi.

Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde coşkulu bir kalabalığın yapıldığı toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a salonda bulunanlar hep bir ağızdan destek sözü verdi.

Serdar Acar tarafından  düzenlenen programda STK temsilcileri, muhtarlar, Bahçelievler mahallesi sakinleri,  AK Parti Mahalle Temsilcileri ile çok sayıda partili bir araya geldi. Buluşmaya Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve meclis üyeleri de katıldı.

Erdoğan'a güçlü destek
Programın açılış konuşmasını yapan Serdar Acar, yerel seçimlerde Gölbaşı’nın gösterdiği başarının tekrarlanacağını ve ilçeden Başbakan Erdoğan'a güçlü bir destek çıkacağını ifade etti. Acar sözlerini şöyle sürdürdü;

“Değerli arkadaşlar , öyleki hergün eşlerimizin kurduğu sofrada eksik olmayı milletin için göz almışız. Çocuğumuzun oyununa değil sadece uykusuna yetişebilmeyi millet için göz almışız. Biz ki feda etmeden vefa beklemeyiz, millete fedayız. Cumhuriyet tarihinde ilk defa millet kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Bu sebepten dolayı ülkemiz geleceği, çocuklarımızın yarınları için şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışma ve fedakarlıkların daha fazlasına ihtiyacımız vardır. Ömürünü ülkemize adaya büyük ustamız Recep Tayyip Erdoğan’ı

10 Ağustos günü Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı makamına getireceğiz.” dedi.

MİLLET ERDOĞAN’I BAŞ TACI YAPTI

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise Başbakan Erdoğan’ın milletin derdiyle dertlenen bir lider olduğuna dikkat çekerek “2002 öncesi Başbakanımıza muhtar bile olamaz diyorlardı. Ama muhtar bile olmaz diyen milletin adamını bu millet bugün baş tacı yaptı. Böyle bir genel başkan bırakın Türkiye’ye dünyaya bile gelmedi. Birileri yıllarca göbeğini kaşıyan adamlar diye milletle dalga geçti. Başörtülü kardeşlerimizi hor gördüler, 2.sınıf insan yerine koydular. Ama Recep Tayyip Erdoğan bu düşüncedeki insanları sandığa gömdü.

SEN KİMSİN Kİ ERDOĞAN’A RAKİP OLUYORSUN

Ekmeleddin İhsanoğlu’na da seslenen Karaasalan;

İstiklal marşının beyitini bile bilmiyorsun. Sen Tayyip Erdoğan’ın rakibi bile olamazsın. Sen kimsin ki ona rakip oluyorsun? Biz Ekmeleddin İhsanoğlu rakip olarak bile görmüyoruz.

 

 

Bu haber toplam 2644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum