1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kardeşlik Sofrası Gölbaşı'nda kuruluyor
Kardeşlik Sofrası Gölbaşı'nda kuruluyor

Kardeşlik Sofrası Gölbaşı'nda kuruluyor

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren ve AK Gençler 11 ayın sultanı Ramazan ayında da çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren ve AK Gençler 11 ayın sultanı Ramazan ayında da çalışmalarını sürdürüyor. Her gün kapı kapı gezip ihtiyaç sahiplerine ulaşan Gölbaşı AK Parti Gençlik Kolları, "İftara 5 Kala" programı ile de, Ramazanda yolda kalan vatandaşlara iftariyelik dağıtıyor.

HER SOFRA BİR DUA

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları tarafından ihtiyaç sahibi aileler için “Her Sofra, Bir Dua” sloganıyla başlatılan sıcak yemek dağıtımının adresi Gölbaşı oldu. Gölbaşı Gençlik Kolları Yusuf Teceren’in önderliğinde Ak Gençlik üyeleri “Her Sofra, Bir Dua” sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalıp,  ailelere hijyen ve dezenfekte kurallarına uyularak sıcak yemek dağıtıyor.

İFTARA 5 KALA

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları, "İftara 5 Kala" programı ile, ramazanda yolda kalan vatandaşlara da iftariyelik dağıtıyor. Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren sosyal medyadan yaptığı açıklamada “ftara beş kala programımız kapsamında; ilçemizde iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikramında bulunduk.  Bu güzel ayda gönüllerimiz bir, dualarımız kabul olsun inşallah.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bu haber toplam 2224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.