1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Katliama tepki yağdı
Katliama tepki yağdı

Katliama tepki yağdı

GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve CHP İlçe Başkanı Engin Eren Katliama tepki gösterdi.

A+A-

Başkent'te hafriyat alanında onlarca köpeğin cansız bedeni bulundu. Hayvanseverler tarafından fark edilen olayda köpeklerin bir kısmının ayaklarının bağlı, bir kısmının ayaklarına beton dökülerek infaz edildiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde sanayi bölgesine yakın boş alanda hayvanseverler tarafından 30'a yakın köpeğin cansız bedenleri ile karşılaşıldı.

 

GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve CHP İlçe Başkanı Engin Eren Katliama tepki gösterdi.

Selim Akceylan; İlçemiz Sanayi Sitesi yakınında cansız halde bulunan köpekler yüreğimizi burktu.

Bizler yaratılanı, yaratandan ötürü sevmeyi şiar edinmiş bir medeniyetin evlatları, "haksız yere bir serçeyi veya daha küçük bir hayvanı öldüren insandan Allah bunun hesabını mutlaka soracaktır" diyen Peygamberin ümmetiyiz. Yaşadığımız dünyanın tüm yaratılanlara ait olduğunu, hayvanlarında bizlerin üzerinde hakları bulunduğunu unutmamalıyız.

Bu vahşeti kınıyor, sorumlularının bulunup gerekli cezayı alması için olayın takipçisi olacağımızı beyan ediyorum.

GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci;

Can dostlarımıza yönelik saldırılar gün geçtikçe artmaktadır. Bu vahşetin sorumlu ya da sorumlularının ortaya çıkarılması için tüm kurumların gerekli çalışmayı ve hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.

Bu vahşeti kınıyor, sorumlularının bulunup gerekli cezayı alması için olayın takipçisi olacağımızı Gölbaşı halkına bildiriyorum.

CHP İlçe Başkanı Engin Eren;

Can dostlarımızı hedef alan vahşeti tüm insanlık adına kınıyorum.   Bu vahşeti yapan fail ya da faillerin bulunması için CHP Gölbaşı İlçe Örgütü olarak bizzat takipçisi olacağız.

Bu haber toplam 4367 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.