1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Kılıçdaroğlu MHP'yi nasıl sömüreceğini biliyor'
'Kılıçdaroğlu MHP'yi nasıl sömüreceğini biliyor'

'Kılıçdaroğlu MHP'yi nasıl sömüreceğini biliyor'

'Kılıçdaroğlu MHP'yi nasıl sömüreceğini biliyor'

A+A-

Melih Gökçek katıldığı bir televizyon programında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun MHP’li vatandaşları bozkurt işareti ile selamlamasını sert sözlerle eleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek TGRT Haber ekranlarında yayınlanan'Ankara'nın Gündemi' isimli programın canlı yayın konuğu oldu.

Melih Gökçek, yaptığı gaflarla adından sıkça söz ettiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Kılıçdaroğlu Bozkurt işareti ile MHP'yi sömürüyor
O kadar enteresan ki bugün CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mansur yavaş ile beraber MHP'lilere Bozkurt işareti yaptı. Yani CHP doğrudan doğruya MHP'yi bir nevi oy açısından sağılacak yer olarak kabul ediyor. Sadece Bozkurt işareti ile orayı sömürebileceğini biliyor.

“Mansur Yavaş'Truva Atı', içi solcular ile doldurulmuş”
Şimdi Kılıçdaroğlu kendisini garanti altına almış. Büyükşehir Meclisine gelecek olan meclis üyelerinin tamamı CHP'nin militanları ama ön tarafta bir maske. Tabiri caiz ise'Truva Atı''Truva Atı'nın kendisi Mansur Yavaş ama içi olduğu gibi solcular tarafından doldurulmuş ve belediye meclisini istila edecek kişiler. MHP niye oy versin CHP'ye? Ve bundan dolayı başladı oy düşmeye.

Bu haber toplam 1942 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.