1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kırşehirliler yeni başkanını seçiyor
Kırşehirliler yeni başkanını seçiyor

Kırşehirliler yeni başkanını seçiyor

Gölbaşında yaşayan Kırşehirliler Başkanını seçiyor. Olağan genel kurul yapacak olan Kırşehirliler yeni Dernek Başkanını seçecek.

A+A-

Gölbaşında yaşayan Kırşehirliler Başkanını seçiyor. Olağan genel kurul yapacak olan Kırşehirliler yeni Dernek Başkanını seçecek.

25 Mayıs Cumartesi Günü saat 15.00’de Necip Fazıl Kısakürek kültür merkezinde olağan genel kurul yapacak olan Kırşehirliler yeni başkanını seçecek. Gölbaşında uzun yıllardır proje ve haritacılık işleri yapan Adem  Arslan  adaylığını açıkladı.  Arslan; “ Gölbaşında yaşayan tüm KIRŞEHİRLİ hemşerilerimiz derneğimiz hepimizin bizim aile yapımızı kültürümüzü yeni nesillere aktararak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak üzere faaliyetlerini sürdürecektir” dedi.

Adem Arslan yaptığı açıklamada Gölbaşında yaşayan hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde yanında olmak için çalışacağız. Öte yandan tüm Gölbaşılı vatandaşlarımızın da Kırşehir ilimizin kültürünü tanıması için ve sevmesi için çeşitli çalışmalar hazırladık. Bizim için bu dönem dernekçiliğin keyifli yanlarını hep birlikte yaşayacağız dedi.

ADEM ARSLAN KİMDİR?

1972 Kırşehir Çiçekdağı Kaleevci köyünde doğan Arslan 1990’dan itibaren Gölbaşında ikamet etmektedir. Harita ve Kadastro alanında kendi işini yapan Adem Arslan evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 3175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.