1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kurbanlık alırken dikkat!
Kurbanlık alırken dikkat!

Kurbanlık alırken dikkat!

Bozdemir Besi Çiftliği yetkilisi Coşkun Bozdemir, kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşları uyardı!

A+A-

Bozdemir Besi Çiftliği yetkilisi Coşkun Bozdemir, kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşları uyardı!

“Bilmediğiniz yerden kurbanlık almayın.”

"Kurbanlık seçimi çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur" diyerek sözlerine başlayan Bozdemir "dikkat etmeden aldığınız kurbanlıklar, ibadetinizin ve paranızın boşa gitmesine sebep olabilir" dedi.

Coşkun Bozdemir,Karaoğlan mahallesi içerisinde bulunan tesislerinde kesim öncesi ve kesim sonrası gereken kontrol ve hijyen kurallarına dikkat ettiklerini de söyledi.

İnsan ve hayvan sağlığını ilgilendiren çok sayıda bakteriyel, viral, paraziter ve mantari hastalıklar olduğu ve bunların 50 kadarının insan sağlığı yönünden büyük problemlere yol açtığını bildiklerini ve bu konuda besledikleri hayvanların günlük, haftalık ve aylık sağlık kontrollerinin aksatılmadığını Gölbaşı halkı için sağlıklı büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapmak için gece gündüz çalıştıklarını açıklayan Bozdemir Besi Çiftliği sahibi Coşkun Bozdemir, tamamı yerli ve organik besi kurbanlıkların satışına başladıklarını belirtti.

Profesyonel kasaplar tarafından İslami kurallara uygun olarak tesislerinde kesim yapma ve paketleme imkanlarının da bulunduğunu ifade eden Bozdemir, temiz ve hijyenik ortamda hisse dağılımlarının yapıldığını söyledi.

Vatandaşların hiçbir şekilde mağdur olmaması için oto park alanını da geniş tuttuklarını dile getiren Coşkun Bozdemir, kesilen kurbanların adrese teslim etme olanaklarının da bulunduğunu söyledi.

 

Bu haber toplam 3028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.