1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Lütfü Yılmaz'dan duygusal veda
Lütfü Yılmaz'dan duygusal veda

Lütfü Yılmaz'dan duygusal veda

Lütfü Yılmaz'dan duygusal veda

A+A-

Kulüp binasına giderek herkesle tek tek helalleşen Yılmaz, tüm ekibe yaklaşık iki yıldır birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek verdikleri mücadeleden dolayı da teşekkür etti.

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

 

Lütfü Yılmaz yaptığı konuşmasında dün olduğu gibi bundan sonra da her zaman kapısının açık olduğunu dile getirerek , “Burada birbirimizi tanıdık. Sizler bana hep heyecan kattınız. Hepinizi de çok seviyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana da hakkım helal olsun. İnşallah bizden sonra gelecek olan başkan da sizleri destekleyecektir. Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek zaten sizi destekliyor. Her zaman bizim yanımızda oldu, bizimle beraber oldu. Gölbaşı Belediyesporumuza çok destekler verdi. Ona da çok teşekkür ediyorum. Çalışanlarımıza, hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.” dedi.

 

GÖNÜLLERİN BAŞKANISINIZ

 

Kulüp sporcuları, hocaları ve personelleri de Lütfü Yılmaz’a verdiği katkılardan ve emeklerden dolayı teşekkür ederek, “Hepimizin üzerinde emeğiniz var. Bu kulüp için her şeyi yaptınız. Her zaman yanımızda oldunuz biz de sizin hep yanınızdayız. Sizin gibi güzel bir insanı tanıdığımız için çok mutluyuz. Siz gönüllerin başkanısınız. Allah senden razı olsun. Hakkımız da sana sonuna kadar helal olsun.” dediler.

 

Karşıklı iyi temennilerin ardından ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Bu haber toplam 5278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.