1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mecliste gündem Azerbaycan
Mecliste gündem Azerbaycan

Mecliste gündem Azerbaycan

Gölbaşı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan meclis toplantısında İYİ PARTİ ve MHP grup başkanvekilleri meclis kürsüsünden Azerbaycan'a destek verdi.

A+A-

NEVZAT DULKADİR : MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ

Mecliste gündem dışı söz alan MHP Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir’de Gölbaşı Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ahilik haftasını ve Gazi Mustafa kemal Atatürk’e gazilik unvanı verilmesinin yıl dönümünü anan MHP Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir ayrıca Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ’ı Ermenistan işgalinden kurtarmak için başlattığı operasyona da tam destek verdi.

Dulkadir “ bundan tam 30 yıl önce katliam yaparak kardeş Azerbaycan topraklarından Dağlık Karabağ bölgesini işgal eden Emperyal güçlerin beslemesi maşası Ermenistan 27 Eylül sabahı saat 06:00’da Azeri köylerine saldırarak yine bir katliama girişmiştir ama hiç ummadıkları karşı taarruzla karşılaşmışlar ve şaşkına dönmüşlerdir. İnşallah 30 yıl önceki işgal ettikleri dağlık karabağ’dan sökülüp atılacaklardır. İki Devlet Tek Millet olarak herzaman Azeri kardeşlerimizin yanında olacağımızı bilmesini isterim. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir daha sonra halk ozanı Neşet Ertaş’ın 8 ölüm yıl dönümünde anarak mecliste Neşat Ertaş’ın bir şiirini okudu.

SELÇUK DAĞDELENER İYİ PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ

Gündem dışı söz alan İyi Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selçuk Dağdelener, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına tepki gösterdi. 
Dağdelener “ Can dostumuz Azerbaycan’ın Ermenistan’la vermiş olduğu mücadelede Muaffak olmalarını cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi. 
 İyi Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selçuk Dağdelener, Geçtiğimiz günlerde vefat eden Temizlik İşleri Müdürü Erol Coşar'ın oğlu Mert Efe Coşar’a Allahtan rahmet ve ailesinde sabır diledi.

Bu haber toplam 5717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.