1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Melih Gökçek: Süheyl Batum'u kutluyorum
Melih Gökçek: Süheyl Batum'u kutluyorum

Melih Gökçek: Süheyl Batum'u kutluyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek: "Süheyl Batum'u kutluyorum."

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, DSP ile CHP arasında yaşanan birleşme çağrısının arkasındaki gizli oyunu deşifre etti.

Melih Gökçek şunları söyledi;

SÜHEYL'İ KUTLUYORUM

Süheyl Batum'un söyledikleri çok enteresan. Aslında partinin feryadı. Şu anda CHP'de demokrasi falan kalmadı. Tek otorite paralel yapı. Onlar ne derse  o olur. Gerisi hikaye. Paralel yapıya teslim olmuş Kılıçdaroğlu, elbette kendisine karşı çıkan herkesi partiden uzaklaştırmanın yoluna baktı. Adaletten döndü ama Süheyl bence onurlu bir davranış sergiledi. 'Senin benim partiye geri almanı kabul etmiyorum, ben mücadelemi başka türlü yürüteceğim' dedi. O açıdan Süheyl'i kutluyorum.

PARALEL YAPIYA KENDİNİ TESLİM ETMİŞ

Kılıçdaroğlu bu partiyi batırmak için Paralel Yapı'ya kendini teslim etmiş bir kişi. Paralel yapı müsaade ettiği sürece orada görevde kalacak. Daha sonra paralel yapı oradan alıp götürecek. Dikkat ederseniz son günlerde açıkça ortaya çıkmaya başladı. Tutuklu olan polisler CHP'den kontenjan adayı olmak için başvurdu. Bir de bunun yanında bol miktarda, adını sanını duymadığımız paralel yapıdan çok sayıda insan, yine Kılıçdaroğlu'na talimatla listelere konulacak. Artık CHP, paralel yapının partisidir. Onun için Süheyl Batum, şu bu falan  kıymeti yoktur.

PARALEL NE DERSE O OLUR

Ben bunu çok net biliyorum. DSP'nin Sarıgül'le birleşme durumu ortaya çıktı ve birlikte seçime gireceklerdi. Bunu duyunca hemen Kılıçdaroğlu'na talimat verildi. Ve DSP CHP'ye iltihaka davet edildi. İlk anda herkes hayret etti. Ama asıl neden DSP-Sarıgül işbirliğini önlemekti. Arkasında Sarıgül, merkez yoklamasına gireceğini söyleyince rahatladılar. DSP de birleşme kararı aldı, rahatlayınca yan çizdiler. Paralel yapı ne derse CHP'de o olur.

SON GASTE

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.