1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mogan Sahil Parkı göz kamaştıracak
Mogan Sahil Parkı  göz kamaştıracak

Mogan Sahil Parkı göz kamaştıracak

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Mogan Sahil Parkı, yapılacak iki aşamalı düzenleme ile Gölbaşı’lılara layık hale getirilecek” dedi.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Mogan Sahil Parkı, yapılacak iki aşamalı düzenleme ile Gölbaşı’lılara layık hale getirilecek” dedi.

 

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Mogan Sahil Parkının iki aşamalı düzenleme ile göz kamaştıracak hale getirileceğini açıkladı. Şimşek, proje kapsamında alanın doğal güzelliği, habitatın zenginliği ve turizm potansiyelinin koruma ilkesinin göz önünde bulundurulacağını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından projelendirilen Mogan 1’inci ve 2’inci etap kıyı düzenlemesinin, Bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yapılarak hayata geçirileceğine dikkat çeken Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, daha sonra şunları söyledi:

5 KİLOMETRELİK DÜZENLEME

“Birinci etap kıyı düzenlemesi Gölbaşı Belediyesi hizmet binası önünden Vilayetler Evi’ne kadar olan yaklaşık 2.5 kilometrelik bir kıyı şeridini kapsıyor. Projede bisiklet ve koşu yolları, oturma birimleri, çocuk oyun alanları, balık tutma iskeleleri ve bu kullanımlar ile bütünleşen bitkisel peyzaj düzenlenmeleri yer almaktadır.

İkinci etap düzenleme ise Mogan Park’ta yer alan seyir kulesinden Mogan Gölü kıyısındaki yaklaşık 2.5 kilometrelik kıyı şeridini kapsamaktadır. Bu projede de yine bisiklet ve koşu yolları, oturma birimleri, çocuk oyun alanları, balık tutma iskeleleri ve bitkisel peyzaj düzenlenmeleri yer alacak.”

 

 

 

Bu haber toplam 2361 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.