1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Muslera İstanbul'da
Muslera İstanbul'da

Muslera İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Nestor Fernando Muslera, İstanbul'a geldi.

A+A-

Copa America'da Uruguay forması giydikten sonra izin yapan Muslera, havalimanında A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün tarafından karşılandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Muslera, açıklama yapmadı. Uruguaylı kaleci taraftarların tezahüratları arasında kendisini bekleyen arabaya binerek havalimanından ayrıldı.

MUSLERA: ÇOK BÜYÜK BİR TAKIMA GELDİM

Galatasaray'ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, çok büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Muslera, teknik direktör Fatih Terim ve kaleci antrenörü Taffarel'le önceden tanışıp konuştuğunu dile getirerek, ''Şu anda çok büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Daha önce Lazio'da kupalar kazandım, milli takımla kupa kazandım. Galatasaray da her zaman sonuna kadar mücadele eden ve kazanmak için oynayan bir kulüp. Burada da gerek ligde, gerekse Avrupa kupalarında sonuna kadar kazanmak için mücadele edeceğim'' dedi.

Copa America'daki iyi performansıyla ilgili ve taraftarların kendisini sabırsızlıkla beklediği şeklindeki bir soruyu da Muslera, ''Öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgileri için, beni sıcak karşılamalarından dolayı. Şundan emin olabilirler, sahada yüzde yüzümü vereceğim. Kazanmak için, ailemi, takım arkadaşlarımı, kendimi ve taraftarlarımızı mutlu etmek için her şeyimi vereceğim'' şeklinde cevapladı.

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.