1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mustafa Denizli'den büyük fedakarlık
Mustafa Denizli'den büyük fedakarlık

Mustafa Denizli'den büyük fedakarlık

Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlı takım için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyledi

A+A-

Sağlık sorunları nedeniyle önceki sezon Siyah-Beyazlı takımın başından ayrılan Denizli'nin, Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun "Şike Soruşturması" kapsamında tutuklanmasının ardından yeniden Kartal'a dönmesi gündeme geldi. Hatta, Başkan Yıldırım Demirören ile konuşan Denizli'nin görevi kabul ettiği ve Havutçu ile ilgili kararın beklendiği ifade edildi.

ÜZERİME DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIM

Star gazetesinin haberine göre; Tayfur Havutçu'nun tutukluluğunun kaldırılmaması halinde takımın başına geçecek olan Mustafa Hoca'nın Demirören ile yaptığı görüşmede, her türlü fedakarlığa da hazır olduğunu söylediği belirtildi. Denizli, "Tayfur'un suçsuz olduğuna inanıyorum. Serbest kalmasını da bekliyorum. Ama aksi bir durum olursa, Beşiktaş'ı sıkıntıda bırakmam. Üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım. Takımın başına da seve seve geçerim" diye konuştu.

SERBEST KALIRSA GÖREVİ DEVREDERİM

Demirören ile yaptığı görüşmede tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: "Başkanım, takımı diğer arkadaşlarla birlikte en iyi şekilde yönetiriz. Ligde de, Avrupa'da da bir sıkıntı olmaz. Teknik direktör olarak göreve başlasam da bu takım Tayfur'un takımı. Olur da lig başladıktan sonra da suçsuzluğu anlaşılır ve serbest kalırsa görevi hemen devretmeye de hazırım. İsterse de sezon sonuna kadar birlikte çalışırız. Her şey Beşiktaş için..."

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.