1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu
Nevin Gökçek ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu

Nevin Gökçek ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Mamak'ta yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu.

A+A-

İlk olarak Alime Şatay’ı ziyaret eden Nevin Gökçek, Kars Sarıkamışlı Alime Şatay’ın, eşini, bir çocuğunu ve gelinini kaybettiğini, bir oğlu ve 3 torunuyla yaşadığını, torunlarına da çevreden gelen fitre ve yardımlarla bakmaya çalıştığını öğrendi. Nevin Gökçek, bunun üzerine ailenin çocuklarına burs bağlanması ve birikmiş borçlarına yardım edilmesi talimatı, isteği üzerine de Alime Şatay’ı umreye gönderme sözü verdi.

Daha sonra, herhangi bir geliri olmayan ve akrabasının evinde oturan 7 çocuklu Nimet Kılıç’ı ziyaret eden Gökçek, ailenin borçlarının kapatılacağını ve elektrik-su borcunun her ay düzenli ödeneceğini, ayrıca Kaymakamlık ile de görüşülüp, Nimet Kılıç’a sürekli destek verilmesinin sağlanacağını söyledi.

Nevin Gökçek, son olarak, 4 çocuğuyla kapıcı dairesinde oturan Döndü Taş’ı ziyaret etti. Eşi asgari ücretle çalışan Döndü Taş’ın elektrik ve su borçları Ayrıca okuyan çocuklara burs bağlanması, küçük bebeğin ihtiyaçlarının karşılanması, bir çocuğun da ana okula yazdırılması ve masraflarının karşılanması talimatını veren Nevin Gökçek, ailenin çocuklarının tümüne giyim yardımı da yapılacağını ve 2  kanepe gönderileceğini de kaydetti.

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.