1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nordin Amrabat: İki takım anlaşacak
Nordin Amrabat: İki takım anlaşacak

Nordin Amrabat: İki takım anlaşacak

Galatasaray ve Kayserispor arasında krize neden olan transferin en çok konuşulan ismi Nordin Amrabat sessizliğini bozdu.

A+A-

 

Günlerdir gündemi meşgul eden Galatasaray - Amrabat flörtünün bugüne kadar hiç konuşmayan tarafı olan Kayserisporlu oyuncu Nordin Amrabat, NTV Spor'da yayınlanan Spor Gecesi programına açıklamalarda bulundu.

KAYSERİ HALKINDAN ÖZÜR DİLERİM

Aslında birçok şey yazılıp çizildi bugüne kadar. Bunların birçoğunu söylememiştim. Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma ve başkan Recep Mamur hakkında hiçbir kötü şey söylemedim. Beni onlar Türkiye'ye getirdiler. Onlar sayesinde Türkiye'de ünlü bir oyuncu oldum. Bana yardımcı oldular ve benim için her şeyi yaptılar. Ocak ayında bazı hatalarım oldu. Bunun için kendilerinden, takım arkadaşlarımdan ve Kayseri halkından özür diledim. Şu an Kayserispor'la hiçbir sorunum yok.

ANLAŞMA YOLU BULUNACAK

Bugün Galatasaray'ın resmi teklif yaptığını öğrendim. Ben Süleyman Hurma'ya da her zaman söyledim. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen bir oyuncuyum. Futbola bu amaç için başladım. Şu anda Galatasaray ile Kayserispor arasında görüşmeler var. Ben bu görüşmelerin hiçbir zaman parçası olmadım. İki takım aralarında anlaşma yolu bulacaklar diye tahmin ediyorum.

RÜYAM BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAMAK

Benim rüyam her zaman büyük takımlarda oynamak ve şampiyonluklar kazanmak için oynamak. Türkiye'de herkes Galatasaray'da oynamak ister. Türkiye'nin şampiyonular ve gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Ben Galatasaray'da oynamak istediğimi her zaman söyledim.

HİÇBİR ZAMAN KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM

Kayserispor bana "Eğer büyük bir kulüpten teklif gelirse, sana kolaylık yapacağız" dedi. Süleyman Hurma bunu çok iyi bilir. O, çok iyi bir genel direktör. Ben Hollanda'dan getirdi ve burada isim yapmamı sağladı. Ben Kayserispor hakkında, başkanım, teknik direktörüm ve genel direktörüm hakkında hiçbir zaman kötü bir söz söylemedim. Bunlar yazıldı ama ben böyle bir şey söylemedim. Ancak her zaman üst seviyedeki takımlarda oynamak istediğimi söyledim.

BEN HERKESİN MUTLU OLMASINI İSTİYORUM

"Galatasaray'dan kimse ile bugüne dek konuşmadım. Benim için artık bir üst seviyeye geçme zamanının geldiğini düşünüyorum ve gelen teklifin değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorum şu anda. Süleyman Hurma profesyonel bir insan. Benim için iyi bir çözüm, en iyi çözümü bulacaklarına inanıyorum. Ben herkesin mutlu olmasını istiyorum sadece.

Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.