1. HABERLER

  2. Odabaşı şehitleri unutmadı
Odabaşı şehitleri unutmadı

Odabaşı şehitleri unutmadı

Mübarek Ramazan Bayramı'nın ardından Gölbaşı Belediye meclisi toplandı. Eylül ayının ilk meclis toplantısında Başkan Odabaşı, meclis üyelerinin bayramını kutlarken, Bayramda şehit düşen askerlere rahmet diledi ve terörü de şiddetle kınadı.

A+A-

Mübarek Ramazan Bayramı'nın ardından Gölbaşı Belediye Meclisi toplandı. Eylül ayının ilk meclis toplantısında Başkan Odabaşı, meclis üyelerinin bayramını kutlarken, Bayramda şehit düşen askerlere rahmet diledi ve terörü de şiddetle kınadı.

TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Gölbaşı Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Odabaşı oturumu açmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Meclis Üyelerinin bayramını kutlayan Başkan Odabaşı, son zamanlarda artış gösteren terör olayları ve şehit haberleri üzerine hain saldırıları düzenleyen teröristleri şiddetle kınadığını belirterek, " Ramazan demeden, bayram demeden maalesef şehitlerimiz Anadolumuzun dört bir yanına gönderiliyor. Bu Şehitlerimze Allah'tan rahmet ve aillerine başsağlığı diliyoruz.  Bu vakayı meydana getiren teröristleri de şiddetle kınıyoruz. İnşallah bu acılarında bir an önce bitmesini diliyoruz" dedi.

Başkan Odabaşı 'nın yapmış olduğu konuşmasının ardından mecliste gündemi oluşturan maddeler okunarak oylamaya sunuldu.

CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde cephe sağlıklaştırma ve yenilemesi konusu ile ilgili başkanlık yazısı okunarak oylandı. Cemal Gürsel ve Hükümet Caddeleri'nin cephe sağlıklaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılması ile ilgili Gölbaşı Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı proje ile ilgili çalışma yapılmasına ilişkin meclise sunulan Başkanlık yazısı meclis üyelerinin oyları ile Plan ve Proje Müdürlüğü'ne gönderildi.

Başkanlık yazısında proje ile ilgili yaklaşık maliyet tutarının belirlendiği ifade edilirken, gerekli çalışmaların başlatılması ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin İmar Yönetmeliği uyarınca Plan ve Proje Müdürlüğü'ne yetki verilmesi konusunda karar alınması için Başkanlık yazısı meclisin onayına sunuldu. Başkanlık Yazısı oy birliği ile kabul edilerek gündeme alındı.

MECLİS İMAR PLANI ÇALIŞMALARI İÇİN TOPLANACAK
Gölbaşı Belediye Meclisi'nde AK Parti grubunun 'Gölbaşı mahalleleri ile ilgili imar çalışmalarının ne aşamada olduğu ve bundan sonra neler yapılacağı hususunda yazılı bilgi verilmesi' ile ilgili önerge için Başkan Odabaşı farklı bir teklif sundu. Odabaşı, imar çalışmaları ile ilgili yazılı açıklamanın yanı sıra belirli bir günde bir araya gelinerek yapılan çalışmalar hakkında geniş ve detaylı açıklamanın da yapılabileceğini söyledi.
Gölbaşı'nda imar çalışmaları ile ilgili söz alan CHP Meclis Üyesi Ercan Şimşek de Merkezde ki plan tadilatı ile ilgili sorunun Örencik'te de yaşandığını ve yapılacak olan toplantıya Meclis
üyelerinin bu konuda araştırma yaparak katılmasını önerdi. Gölbaşı Belediye Meclisi konuyla ilgili belirleyecekleri bir günde toplanarak, İmar çalışmalarını inceleme kararı aldı. Verilen önergelerin ardından gündem maddeleri okunarak ilgili komisyonlara havale edildi.

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.