1. HABERLER

  2. Odabaşı'ndan Karaaslan'a ziyaret
Odabaşı'ndan Karaaslan'a ziyaret

Odabaşı'ndan Karaaslan'a ziyaret

AK Parti Gölbaşı İlçesi 4. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına seçilen Osman Karaaslan’ı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve meclis üyeleri makamında ziyaret etti.

A+A-


26122011237 ile golbasisongaste

AK Parti Gölbaşı İlçesi 4. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına seçilen Osman Karaaslan’ı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve meclis üyeleri makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı’nda Osman Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Odabaşı ve meclis üyelerine yeni başkan Karaaslan bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

fotogaleri.20111226180839.jpg

GÖLBAŞI HALKINI KUCAKLAYACAĞIZ

Osman Karaaslan yaptığı konuşmasında Başkan Odabaşı’nı ve MHP’lileri ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, “Bu ziyaretiniz bizler için çok önemli. Belediye Başkanımızı, meclis üyelerimizi ve MHP’lileri ağırlamak bizim için şereftir. 19 Aralık itibariyle AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı olarak seçildim. Bundan sonra Gölbaşı için elimizden geldiği kadar Gölbaşı’nın menfaatleri doğrultusunda Gölbaşı’na hizmet etmek için burada olcağız. Yapacağımız her türlü çalışma Gölbaşı’nın lehine ve Gölbaşı’nın menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Bununla ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. İnsanımızın refaha ermesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu süreçte de hep beraber birlik beraberlik içerisinde parti menfaatlerini gözetmeksizin, tüm Gölbaşı halkını kucaklayacak şekilde parti, din, dil, ırk fark etmeden Gölbaşı’na hayırlı işler yapmak için bu görevi devam ettireceğiz” dedi.

HEPİMİZİN BİR ORTAK NOKTASI VAR 

Başkan Yakup Odabaşı da Osman Karaaslan’a ‘Kardeşim’ diye hitap ederek, “ Osman Karaaslan’a yeni görevinde başarılar diliyor ve hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Partiler demokrasinin gereğidir. Partiler olmadan demokrasiden bahsedilemez. Dolayısıyla partiler olacaktır. Memlekete hizmet etmek noktasında da bir yarış olacaktır. Siyasetin amacı ülkeye hizmet olmalıdır. Seçimler oluyor bitiyor. Seçimden sonra seçilmiş olan insanlar da sadece kendi partisini değil tüm halkı kucaklamak ve hizmet etmek için vardır. Hepimizin bir ortak noktası vardır. Bizler Gölbaşı’na hizmet etmek için seçildik. Seçimden sonra bize düşen görev ise kendi partime değil, bütün partililere ve halka hizmet etme amacında olması lazım. Diğer ilçe teşkilatları ile birlikte Gölbaşı’nın faydasına olan her türlü hizmeti birlikte, el ele, yürek yüreğe yapacağız. Bu konuda bizim hiçbir zaman tereddüdümüz olmadı. Senin dediğin doğru benim dediğim doğru mantığıyla bir yere ulaşılmaz. Muhalefet iktidarın doğrularına katkı sağlamak ve faydalı olmalıdır. Seçilmiş insanların iktidarı muhalefeti olmaz” dedi.

Odabaşı konuşmasının sonunda Karaaslan ve yönetimine başarılar dileyerek, seçimin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Bu haber toplam 2294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum