1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Karaaslan: Başbakanımız söz verdi
Osman Karaaslan: Başbakanımız söz verdi

Osman Karaaslan: Başbakanımız söz verdi

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Başbakan Binali Yıldırım'ın Konya Yolu'nun yapımıyla ilgili söz verdiğini açıkladı

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazını Gölbaşı’nda kıldı. Ardından Ak Parti ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, Cuma namazını Gölbaşı Merkez Camisi'nde kıldı. Yıldırım, namaz çıkışında hayatını kaybeden bir vatandaşın cenaze namazını da kıldı. Yıldırım, buradan Ak Parti İlçe binasına yürüyerek geçti.

Ak Parti İlçe binasında Osman Karaaslan tarafından ağırlanan Başbakan Binali Yıldırım'a ziyaretinde Gölbaşı'nın sorunları hakkında kısa bir  brifing verildi.

Son Gaste'ye Başbakan Binali Yıldırım'ın ziyaretiyle ilgili bilgiler veren Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Başbakan Yıldırım'ı Gölbaşı'nın sorunlarıyla ilgili bilgilendirdiklerini ifade etti.

KONYA YOLU YAPILACAK MI?

Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu'nun "Gölbaşı'nın ikiye bölünmüşlüğü ve Konya Yolu alt geçidinin yapılması da gündeme getirildi mi?" sorusuna ise Karaaslan şöyle yanıt verdi;

KARAASLAN AÇIKLADI: BAŞBAKAN SÖZ VERDİ

"Konya Yolu'nun yapımıyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım'ı bilgilendirdik. Kendisi de Konya Yolu'nun yapılacağını bildirdi. Gölbaşılı halkımız merak etmesin bu konuda söz aldık. Konya Yolu yapılacak"

 

CHP KONYA YOLUNU SORMUŞTU

 

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği demeçte Konya Yolu'nun durumunu sormuş ve " Konya yolu projenin ilk ortaya atıldığı dönemde doğan çocuklar 2019 yılında askere gidecek ama maalesef proje hala yapılmadı" demişti. 

Bu haber toplam 4269 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.