1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç Sahaya İndi! Gölbaşı'ndan Tam Destek!
Osman Ulunç Sahaya İndi! Gölbaşı'ndan Tam Destek!

Osman Ulunç Sahaya İndi! Gölbaşı'ndan Tam Destek!

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Ankara Milletvekili Aday Adayı olan Osman Ulunç çalışmalarına başladı

A+A-

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Ankara Milletvekili Aday Adayı olan Osman Ulunç çalışmalarına başladı. 

Osman Ulunç, önceki gün Ak Parti Ankara İl Başkanlığı'na giderek Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirmişti. Ulunç, başvurusunun ardından seçim çalışmalarına başladı.

Ulunç, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile bir araya geldi. Ulunç yapmış olduğu açıklamada: "Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Millet olarak ortak hareket anlayışı içerisinde Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara en iyi cevabı vereceğiz." dedi.

Başkan Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Osman Ulunç'un Aday Adaylık kararını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek şöyle dediler: "Uzun yıllar aynı teşkilatta birlikte görev yaptığımız bir kardeşimizin Ankara Milletvekili Aday Adayı olması bizim için son derece mutlu edici. Gölbaşı'nda yaşayan ve Gölbaşı'na hizmet eden Osman Ulunç'a desteğimiz tamdır. Teşkilat olarak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine hazırız." 

 

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.