1. HABERLER

  2. Özel Sporcular
Özel Sporcular

Özel Sporcular

Otizm Spor Kulübü, Gölbaşı’nda otizmli bireyler için açtığı spor kulübünde şampiyon çıkartmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Otizm Spor Kulübü, Gölbaşı’nda otizmli bireyler için açtığı spor kulübünde şampiyon çıkartmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Otizm Gençlik ve Spor Kulübü, Özel Sporcular Federasyonu bünyesinde faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. Gölbaşı’nda çalışmalarını yürüten kulüpte, otizmli bireyleri, yeteneklerine göre spora yönlendirdiklerini belirten Otizm Spor Kulübü Genel Koordinatörü Engin Uysal “Mogan Gölü’nü tepeden gören harika bir kulüp binasına sahibiz. Buradaki otizmli bireyleri seçkin antrenörler eşliğinde spora yönlendiriyoruz. Türkiye’nin bu alanda inşa edilmiş ilk ve tek spor kompleksine sahibiz” dedi.

‘ŞAMPİYONLAR ÇIKARTTIK’

Masa tenisinde Türkiye Şampiyonu sporcu çıkarttıklarını da vurgulayan Uysal, sözlerine şöyle devam etti: “Kulüp bünyesinde tam donanımlı fitness salonu, kapalı masa tenisi salonu, kız erkek soyunma odaları ve duşları, aile dinlenme salonu, özel olarak dizayn edilmiş temel spor beceri odaları, eğitmenlerin gelişmeleri için dizayn edilen toplantı salonu, yemek salonu mevcut. Her birey için özel antrenörlerimiz var. Çalışmalarımız sonrasında şampiyon sporcular çıkarttık. Özellikle masa tenisinde büyük başarılar elde ettik. Diğer branşlarda da faaliyetlere katılıyoruz.”

Bu haber toplam 2186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.