1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Özgür Ökmen'den anlamlı 19 Mayıs mesajı
Özgür Ökmen'den anlamlı 19 Mayıs mesajı

Özgür Ökmen'den anlamlı 19 Mayıs mesajı

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Grup Başkan vekili Özgür Ökmen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Ökmen mesajında , şan ve şereflerle dolu Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından olan, ulusal bağımsızlığın temellerinin atıldığı 19 Mayıs 1919'un 100. yıl dönümünü kutladı.

Bu bayramın, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençliğine verdiği değerin ve duyduğu güvenin ifadesi olduğunun altını çizen Ökmen mesajında "Gençliğe hitabını bu günde yaparak, sonsuza kadar yaşaması için kurduğu cumhuriyeti Türk gençliğine emanet etmiş, muhtaç olduğu kuvvetin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu söyleyerek gençliği güçlendirmiş ve onurlandırmıştır. Hiçbir hitabet, bunun kadar gerçekçi, bunun kadar umut verici, bunun kadar cesur, bunun kadar aydınlık olamaz ve bu ölçüde kesinlik taşıyamaz. Bu nedenledir ki bu hitap gençliğin kanına ve ruhuna sinerek ölümsüzleşmiştir. Atatürk'ün ilkeleri ve öğütleri, işte bu nedenle sonsuza kadar yaşayacaktır. Bundan hiç kimselerin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2346 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.