1. HABERLER

  2. Park Eymir yönetiminden büyük fedakarlık
Park Eymir yönetiminden büyük fedakarlık

Park Eymir yönetiminden büyük fedakarlık

Park Eymir yönetiminden büyük fedakarlık

A+A-

Park Eymir Sitesi yönetimi kendi yönetim ofisini Halk Eğitimi’ne tahsis etti. Gölbaşı Park Eymir Sitesi’nde (TOKİ) sosyal tesislerin olmayışı eğitim sevdalılarını da farklı arayışlarına yönlendiriyor.

Bunun son örneği ise Park Eymir Sitesi yönetiminde yaşandı. Park Eymir Sitesi, kurs için yer bulamayan Halk Eğitim Merkezi’ne yönetim ofisini tahsis etti. Kendi eşyalarını boşaltan site yönetimi Halk Eğitim Merkezi’ne yönetim binasını tahsis ederken, vatandaşların eğitim kurslarından mahrum olmamasını sağladı.

HER ZAMAN HAZIRIZ

Park Eymir Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Ünlü, Park Eymir’de sosyal tesislerin olmadığından yakınarak “Gölbaşı’nda nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu Park Eymir’de sosyal tesislerimiz yok. Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslardan vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için biz yönetim ofisimizi yetkililere tahsis ettik. Burada vatandaşlarımıza çeşitli kurslar veriliyor. Biz yönetim olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız. Gölbaşı Belediyesi’nin Park Eymir’e yapacağı sosyal tesisleri de dört gözle bekliyoruz.” Dedi.

untitled-4.20160314141339.jpg

 

 

Bu haber toplam 3004 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.