1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Paylaşım Noktası bu Ramazan'da da gönüllere dokunacak
Paylaşım Noktası bu Ramazan'da da gönüllere dokunacak

Paylaşım Noktası bu Ramazan'da da gönüllere dokunacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak sosyal yardımlarla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Bu Ramazan ayında da ilçede ulaşılmadık hiçbir gönül kalmayacak” dedi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak sosyal yardımlarla ilgili hazırlıklarını tamamladı. Gölbaşı Belediyesi Paylaşım Noktası yetkilileri tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilen tespit çalışmaları sonucu ihtiyaç sahibi aileler belirlendi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve muhtarların da katkılarıyla gerçekleştirilen resmi sorgulamalar neticesinde ailedeki kişi sayısı, muhtaçlık durumu dikkate alınarak hangi aileye hangi kalemde ne şekilde yardım edileceğinin tek tek tespiti yapıldı.

“Bu Ramazan’da da ulaşılmadık hiçbir gönül kalmayacak”
Ramazan ayının yardım ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak sosyal yardımlarla ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi. “On bir ayın sultanı Ramazan ayında da ilçemizde ulaşılmadık hiçbir gönül kalmayacak” diyen Başkan Ramazan Şimşek, “Nerede ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa hepsine ulaşmayı hedefliyoruz. Sadece Ramazan’da değil, yılın diğer zamanlarında da bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını Paylaşım Noktası aracılığıyla gidermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yardımların Gölbaşı Paylaşım Noktası kanalıyla, hiçbir vatandaşı rencide etmeden titizlikle yapıldığını belirten Başkan Ramazan Şimşek, “Bu manada muhtarlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli şekilde tespitlerini yaptığımız ailelere Ramazan kolisi kumanya yardımı, Hilal Kart nakdi  yardımı, günlük sıcak yemek yardımı gibi birden çok kalemde yardım faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

“Her Ramazan olduğu gibi ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düsturuyla çalınmadık kapı, ulaşılmadık hane, girilmedik gönül bırakmayacağız.” diyen Başkan Şimşek sözlerini şu şekilde tamamladı;

Vatandaşlarımızla olan kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz. Sosyal yardım faaliyetlerimiz ve kültürel etkinliklerimizle Ramazan ayını inşallah manevi atmosferine uygun bir şekilde idrak etmiş olacağız.
 

Bu haber toplam 2419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.