1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Polat: Galatasaray kirli miydi ki
Polat: Galatasaray kirli miydi ki

Polat: Galatasaray kirli miydi ki

Aslan’ın eski başkanı Polat, beyaz kapakla çıkan G.Saray Dergisi nedeniyle yönetime sitem etti.

A+A-

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, mektup olayıyla ilgili olarak ifade vermesinin ardından kendisini arayan yönetim kurulu üyelerine sert çıktı: "Bizim üzerimizden kahramanlık yapmayın."

YÖNETİME KIRGIN

Habertürk gazetesinin haberine göre; Polat, Bülent Tulun'un kendisine yazdığı iddia edilen ancak eline geçmediğini söylediği bir mektup yüzünden mağdur duruma düştüğüne inanıyor. Başkan Ünal Aysal ile yöneticilerden destek görememesi, bu kişilerden ses bile çıkmaması nedeniyle kırgın. Galatasaray Dergisi'nin son sayısının beyaz sayfa ile çıkmasını da içerlemiş. Polat bu kırgınlığını da kendisini arayan mevcut yöneticilere oldukça sert bir şekilde dile getirdi. Emniyette ifade vermesinin ardından bazı yöneticiler Polat'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti, "Başkanım bize çok mükemmel bir kulüp bırakmışsınız" diyerek teşekkür etti. Bazı isimler ise son dönemde yaşananlar nedeniyle çok yorulduklarını ifade etti.

Adnan Polat yöneticilere sitemlerini şu sözlerle dile getirdi:

"BİZİM YÖNETİMİMİZ ÜZERİNDEN KAHRAMANLIK YAPIYORSUNUZ"

"Size mükemmel bir kulüp bıraktığımızı söylüyorsunuz. İyi güzel de onun için mi beni disiplin kuruluna veriyorsunuz. Onun için mi evim ofisim aranırken biriniz bile açıklamalarınızda Adnan Polat'a sahip çıkmıyorsunuz. Beni düşürdüğünüz duruma bakar mısınız. Yakışıyor mu bu ortam Galatasaray'a? Bir mektup için evimde, yatak odamda arama yapılıyor. Benim de olmadığım bir zamanda. Eşimin çocuklarımın o anki psikolojilerini düşünebiliyor musunuz? Böyle bir günde bile hiçbirinizden destek göremedim.

G.SARAY KİRLİ MİYDİ Kİ

Galatasaray Dergisi'nin beyaz sayfa ile çıkması ne demek? Mektup olayı kişisel yazışmadır, bizi bağlamaz ne demek? G.Saray kirli miydi ki dergi beyaz sayfa ile çıkıyor? Bir tane leke bulaşmamış G.Saray'ın bir tane mektupla suçlanmasına izin veriyorsunuz. Bizim yönetimimiz üzerinden kahramanlık yapmayın. Çok yorulduk, bıktık ne demek? Göreve geleli daha üç ay oldu, üç yıl daha oradasınız. G.Saray Kulübü'nü yönetiyorsunuz. Kolay mı sandınız?"

Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.