1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ramazan Şimşek'e sevgi seli
Ramazan Şimşek'e sevgi seli

Ramazan Şimşek'e sevgi seli

Cumhur ittifakının ortak adayı olduktan sonra seçim çalışmalarına hız veren Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek halktan büyük bir teveccüh görüyor. 

A+A-

Cumhur ittifakının ortak adayı olduktan sonra seçim çalışmalarına hız veren Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek halktan büyük bir teveccüh görüyor. 
Her kesimden büyük bir ilgi gören ve her gittiği yerde sevgi seliyle karşılanan Cumhur İttifakının belediye başkan adayı Ramazan Şimşek "Halkımızın ilgisine ve sevgisine layık olacağız." dedi. 
Esnaftan ev hanımlarına, yaşlı vatandaşlardan gençlere kadar bir çok kesime ulaşan Ramazan Şimşek saha çalışmalarına başladı. 
'Biz halkımızın emrindeyiz' diyen  Cumhur İttifakının belediye başkan adayı Ramazan Ramazan Şimşek Şafak mahallesinde gençlerle bir araya geldi. Burada  Cumhur ittifakını önemine değinen ve  meselenin memleket meselesi olduğuna vurgu yapan Ramazan Şimşek , "Bizim meselemiz; vatandır, milli bekadır. Sürekli hareket halinde olacağız, sürekli bir adım önde bulunacağız. Sorumluluğumuz ağırdır, sorumlu olduğumuz bir tarihimiz, mazimiz vardır. Beka mücadelemizi hafife almak belaya çanak tutmaktır. Hakkın yanında olmak doğru tavırdır, halkın yanında olmak doğru tutumdur. " dedi. 
"Cumhur İttifakı bayrağını yere düşürmemek için canla başla çalışıp zafere ulaşacağız inşallah" diyen Şimşek sözlerini şöyle sürdürdü;
"Belediyecilik bir aşktır. Halka hizmet hakka hizmettir diyerek bu yola çıktık. Belediyecilik her şeyden önce dertli olanın işidir. Milletin verdiği yetkiyle, milletin sağladığı imkanlarla yapılan hizmetlerin keramet olarak görmüyor, makamları millete hizmet için araç olarak kabul ediyoruz. Cumhur İttifakının gereği neyse, başta şahsım olmak üzere tüm teşkilatlarımız ve arkadaşlarımız buna uyup gereken neyse yapacağız. Ve Gölbaşı'nda rekor bir oy alarak devletimizin bekası için elimizden geleni yapacağız."

Bu haber toplam 3669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.