1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sabri Fatih Terim'i çıldırttı
Sabri Fatih Terim'i çıldırttı

Sabri Fatih Terim'i çıldırttı

Olympiakos maçında sürekli top kaybı yapan Sabri, Fatih Terim'i çileden çıkardı

A+A-

Galatasaray, Olympiakos ile oynadığı hazırlık maçının ilk yarım saatinde Sabri Sarıoğlu sürekli top kaybedince saha kenarından Sabri'ye sinirlenen tecrübeli teknik adam tepkisini ise gömleğinin cebinde bulunan gözlüğünü yedek kulübesine fırlatarak gösterdi. Terim'in bu davranışı üzerine sosyal paylaşım sitesi twitter'da "Fatih Terim pahalı gözlüğünü Sabri yüzünden fırlattı. Sabri artık bu takımda forma giyemez" yorumları yapıldı.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

İŞTE SABRİ'NİN TERİM'İ ÇILDIRTTIĞI AN

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

TANSİYONUN YÜKSELDİĞİ ANLAR

Olympiakos teknik heyeti, Yunanlı fanatikler ve maçın 4. hakemi dün akşam Fatih Terim'i adeta çileden çıkardı. Maçın ikinci yarısı zaman zaman sert faullere sahne olurken, 64. dakikada ortalık bir anda karıştı. Gökhan Zan'ın, Mirallas'a yaptığı müdahalenin ardından Olympiakoslu futbolcu, Zan'a tekme attı. Hakem Giolias'ın, Mirallas'a sadece sarı kart çıkarması tansiyonu yükseltirken, Fatih Terim ile Olympiakos'un teknik ekibindeki Mitropoylos Tasos arasında gerginlik oldu.

TERİM'E BÜYÜK AYIP

Yunanlı fanatikler tribünden lazerle Terim'i taciz ederken, sarı-kırmızılı hoca, 4. hakeme giderek sertliğe izin verilmemesini istedi, ama hiç beklemediği bir yanıt aldı. Terim üzerine yürüyen 4. hakeme büyük tepki gösterince tansiyon daha da yükseldi. Cim-Bom'un hocası, hakem Giolias ve Olympiakos'un İspanyol Teknik Direktörü Valverde tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Bu haber toplam 2734 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.