1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seda Sayan ve Erbil şehitleri unutmadı - İzle
Seda Sayan ve Erbil şehitleri unutmadı - İzle

Seda Sayan ve Erbil şehitleri unutmadı - İzle

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil programlarının açılışında şehit haberlerine vurgu yaptı.

A+A-

Dün Hakkari'de eli kanlı terör örgütü PKK'nın gerçekleştirmiş olduğu hain pusuda 10 askerimizin şehit olmasına her kesimden tepkiler yağdı. Bu saldırıya devlet adamları, vatandaşlar ve ünlü isimler tepkisiz kalmadı.

"İNSAN HER YERDE İNSANDIR"

Seda Sayan Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan programının açılışında şehit haberlerine göndermede bulunarak: ''Hakkari'de 8 aslanımız şehit oldu. 9 aslanımız da yaralı. Allah onlara şifa versin. Şehitlerimizin ailesine Allah sabır versin. Allah ıslah etsin. Can cana nasıl kıyar anlamıyorum. Dünyanın bir ucunda ki Somali'ye yardım topluyoruz ama burada birbirimizi öldürüyoruz. Bu nasıl bir şey benimde aklım bunu almıyor. İnsan her yerde insandır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

"BİR ÖLÜRÜZ BİN GELİRİZ"

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil'de Hakkari'de 12 erin şehit oluşuna sessiz kalmayan ünlülerdendi. Terör örgütü PKK'ya tepki gösteren Mehmet Ali Erbil "Baskıyla, şiddetle istediklerini elde edemeyecekler çünkü biz çok güçlü bir devletiz. Bunu demokratik koşullarda çözmeye çalışıyoruz. Bu süreçten bizi kimse alıkoyamaz. O yüzden de bir ölürüz ama bin geliriz. Ama onların amaçlar bizleri yıldırmak, korkutmak. Ama biz hiçbir zaman onların bu isteklerini yerine getirmeyeceğiz ve her zaman dimdik ayakta duracağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet sevenlerine sabır versin." dedi.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN ŞEHİT TEPKİSİ

SEDA SAYAN'DAN ŞEHİT TEPKİSİ

Bu haber toplam 1762 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.